Ce se întâmplă, în aceste zile, între Andreea Bălan și tatăl ei. Artista susținea că a fost bătută de acesta

Rădulescu Valentin 14.04.2020, 13:50
Ce se întâmplă, în aceste zile, între Andreea Bălan și tatăl ei. Artista susținea că a fost bătută de acesta

Artista a susținut că pe timpul copilăriei a fost bătută de tatăl ei, fiind un copil, nu știa mai exact cum merg treburile. Acum însă, Andreea este o femeie talentată și plină de optimism. Cum decurge relație dintre cei doi în perioada de izolare?

Ce se întâmplă, în aceste zile, între Andreea Bălan și tatăl ei

Relația dintre Andreea și tatăl ei este una bună în aceste vremuri. Dar în timpul copilăriei, artista a susținut că a fost pălmuită și certată de către tatăl acesteia, Săndel Bălan. Potrivit spuselor ei, în copilăria nici nu avea bani să își cumpere păpuși. Începând cu vârsta de 10 ani, Andreea Bălan nu făcea decât să execute ce i se spunea. Totodată, a avut nevoie de mult timp ca să treacă peste aceste traume, deoarece relația sa cu tatăl ei a fost una de impresar-artistă, nici de cum una de tată fiică.

“Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist. Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, a declarat Andreea Bălan, potrivit realitatea.net

Ce se întâmplă, în aceste zile, între Andreea Bălan și tatăl ei. Artista susținea că a fost bătută de acesta
Ce se întâmplă, în aceste zile, între Andreea Bălan și tatăl ei. Artista susținea că a fost bătută de acesta

Care este acum relația dintre Săndel și Andreea Bălan?

În aceste zile, Săndel Bălan se află în izolare la Ploiești. Acesta a declarat că le duce lipsa nepoatelor dar și a fiicei sale Andreea. Așadar, ține legătura cu ele aproape în fiecare zi și susține că le iubește foarte mult. Între timp, se mai ocupă de compunerea unor melodii pentru artiștii tineri, pe care vrea să îi facă cunoscuți în show-biz. Totodată, Săndel a precizat că vrea să se termine cât mai repede perioada de pandemie, astfel încât să își continue activitatea.

„Țin aproape zilnic legătura cu soția și cu Andreea Bălan, căci ele stau la București. Mă interesez îndeaproape de starea lor, dar și de starea nepoțelelor mele pe care le iubesc foarte mult și de care mă bucur enorm”.
„În această perioadă m-am autoizolat la domiciliu, în Ploiești și nu pierd timpul. Îmi ocup aproape toată ziua scriind melodii pentru tinerii artiști care vor să devină cunoscuți în showbizul nostru și mă pregătesc de momentul în care totul va reveni la normal, căci această perioadă de izolare nu va dura o veșnicie.  Din vară cred că va începe sezonul concertelor organizate de primării, atât pentru artiștii pe care îi manageriez, cât și pentru fiica mea, Andreea Bălan”, a spus Săndel Bălan, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe