Cum se descurcă Andreea Bălan, în izolare, cu cele două fetițe. Cine o ajută pe artistă după despărțirea de George Burcea

Diana Radu 03.04.2020, 08:59
Cum se descurcă Andreea Bălan, în izolare, cu cele două fetițe. Cine o ajută pe artistă după despărțirea de George Burcea

În ciuda fatului că s-au despărțit și că urmează să divorțeze, Andreea Bălan și George Burcea vor fi întotdeuna legați de copiii cărora le-au dat viață. Așa cum era de așteptat, fetele au rămas cu artista, iar în momentul de față toate trei se află în izolare la domiciului.

Cine o ajută pe Andreea Bălan cu cele două fetițe în izolare

După despărțirea de George Burcea, mama Andreei s-a mutat cu ea pentru a o ajuta cu Ella și cu Clara. Așa se face că toate sunt izolate la domiciliu de 20 de zile. Însă, artista spune că programul cu cele mici este unul foarte solitant, drept pentru care câteva ore dimineața o bonă are grijă de cele mici.

„Stăm în casă de 20 de zile și nu e ușor deloc. E greu să găsim tot felul de activități cu fetele. Seara, la băiță, sunt doar eu cu mama. Dimineața mai vine o bonă, doar câteva ore. Eu încă mă trezesc de trei ori pe noapte cu Clara, să-i dau lapte. Nu e ușor deloc. Eu stau încontinuu cu Clara noaptea”, a povestit Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

andreea balan, izolare, despartire, george burcea
Cine o ajută pe Andreea Bălan cu cele două fetițe în izolare

Având în vedere situația cauzată de pandemie Andreea și Burcea au decis ca cel mai bine pentru o perioadă ar fi ca acesta să nu le mai viziteze pentru a le proteja. Însă, se pare că actorul nu a mai rezistat să stea departe de fetițele sale, așa că a mers să le vadă.

Deși a plecat de acasă, George Burcea le vizita în fiecare săptămână pe Ella și pe Clara înainte de izbucnirea pandemiei, care erau extrem de fericite să-l vadă. De asemenea, Andreea Bălan a subliniat de nenumărate ori că prezența paternală în viața copiilor este esențială. Mai mult, artista se teme că fetele ei vor avea o altă traiectorie în viață, deoarce vor crește în absența noțiunii de familie.

George Burcea nu-și susține fetițele financiar, deoarece nu are o sursă sigură de venit. Însă, Andreea spune că acesta nu a adus niciodată sufiecienți bani în casă, drept pentru care a trebuit să se recupereze repede după cea de-a doua sarcină și să urce pe scenă pentru a produce bani.

Urmăriți Impact.ro și pe