EXCLUSIV

Ce se întâmplă de fapt în cuplul Alina Sorescu- Alexandru Ciucu. Bărbatul a reacționat după ce a fost pozat cu o altă femeie

Nicu Stan, Alexandrina Toader 25.05.2021, 19:07
Ce se întâmplă de fapt în cuplul Alina Sorescu- Alexandru Ciucu. Bărbatul a reacționat după ce a fost pozat cu o altă femeie

Ce se întâmplă de fapt în cuplul Alina Sorescu- Alexandru Ciucu. Bărbatul a reacționat după ce a fost pozat cu o altă femeie. Detaliile ultimului scandal, disponibile în articolul de mai jos.

Alexandru Ciucu a făcut anunțul. Ce se întâmplă în căsătoria lui cu Alina Sorescu. ”Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine”

S-a aflat ce se întâmplă de fapt în cuplul Alina Sorescu- Alexandru Ciucu. Bărbatul a avut o primă reacție după ce a fost fotografiat cu o altă femeie.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt împreună de aproximativ 11 ani, au două fetițe și pozează în cuplul fericit, însă săptămâna trecută designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, a fost surprins în compania unei blonde.

Alina Sorescu si Alex Ciucu au impreuna doua fetite
Alina Sorescu si Alex Ciucu au impreuna doua fetite

Lucrurile sunt tulburi în familia lui Alexandru Ciucu

De la acel moment, lucrurile au început să se precipite între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, ba mai mult, circulă zvonul că aceștia sunt în pragul divorțului.

Alexandru Ciucu a oferit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, o declarație privind situația.

Alexandru Ciucu susține că nu divorțează de Alina Sorescu

Astfel, Alexandru Ciucu dezminte zvonurile cu privire la divorțul de Alina Sorescu, solista alături de care are două fetițe, Elena Carolina, 7 ani și Ana Raisa, în vârstă de 5 ani.

“La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu.

Nimic nu este adevărat

Așadar, designerul casei Regale a ținut pentru încă o dată să precizeze că nici bvorbă de divorț. căsătoria lui cu Alina Sorescu fiind cum nu se poate mai bună.

“Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a completat Alexandru Ciucu.

Cine este, de fapt, Georgiana, blonda fotografiată alături de Alexandru Ciucu

Reporterii spynews.ro susțin că Georgiana Stavrositu, blonda alături de care a fost fotografiat Alex Ciucu, de 35 de ani, deține un salon în nordul Capitalei, fiind de meserie hairstylist. Salonul ar fi frecventat inclusiv de Alina Sorescu, cele două fiind prietene.

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus și Alina Sorescu.

Urmăriți Impact.ro și pe