Ce se întâmplă cu trupa Iris, după ce Cristi Minculescu nu mai putea să folosească numele. Decizia de ultimă oră

Madlen Moraru 18.06.2020, 13:04
Ce se întâmplă cu trupa Iris, după ce Cristi Minculescu nu mai putea să folosească numele. Decizia de ultimă oră

A fost anunțat ce se întâmplă cu trupa Iris, după ce Cristi Minculescu nu mai putea folosi numele respectiv atunci când susținea evenimente. Mai mult, este cunoscut că artiștii s-au judecat chiar între ei, ajungând până în instanță din pricina numelui de trupă. Decizia luată recent i-a surprins însă pe fanii români.

Ce se întâmplă cu trupa Iris, după ce Cristi Minculescu nu mai putea să folosească numele

Trupa Iris s-a destrămat oficial în anul 2017, fiind o decizie luată în mod unanim de către membrii. Totuși, au ajuns și până în instanța de judecată din cauza numelui de Iris. Procesul a fost câștigat într-un final de către bateristul Nelu Dumitrescu. La rândul lui, solistul Cristi Minculescu nu mai putea folosi acest nume de trupă când se afla pe scenă.

Ce se întâmplă cu trupa Iris, după ce Cristi Minculescu nu mai putea să folosească numele. Decizia de ultimă oră
Cei din trupa Iris au anunțat printr-o scrisoare oficială că vor folosi acest nume de scenă în continuare

În prezent s-ar părea că artiștii au ajuns să facă pace și să îngroape securea războiului. De aceea, au anunțat că vor rămâne pe drumul lor separat, la nivel muzical, dar că vor folosi numele care i-a transformat într-o legendă, cel de Iris. Este posibil ca pandemia cu noul virus să îi fi făcut pe aceștia să ajungă la sentimente mai bune. Trupa Iris are la activ peste 45 de ani din momentul în care a fost înființată.

Decizia de ultimă oră și anunțul artiștilor

„După o colaborare profesională îndelungată, noi, membrii formației IRIS, Doru Borobeică, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu și Valter Popa, am ales două drumuri separate, așa cum anunțam în anul 2017. Din respect pentru tot ce a însemnat „IRIS” în această componență și mai ales din respect pentru publicul nostru, am ajuns la un consens cu privire la denumirile formațiilor noastre, în ciuda diferendelor care fac ireconciliabilă relația noastră profesională, urmând ca, în continuare, să evoluăm separat. Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică își vor urma împreună drumul și se vor numi IRIS – CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO. Nelu Dumitrescu, la rândul său, își va continua activitatea sub denumirea IRIS – Nelu Dumitrescu. Nu este un final, ci o continuare firească, pentru fiecare dintre noi!”, a fost anunțul oficial al artiștilor, transmis printr-o scrisoare publică, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe