Ce face și cum arată acum Oana, solista trupei Genius. Artista a trecut prin schimbări majore. Foto

Iancu Andreea / 27.05.2020, 17:58

Trupa Genius provoacă tuturor celor tineri nostalgie. Acordurile muzicii lor au avut un succes fulminant în urmă cu mai bine de 20 de ani. Chiar și acum, la unele petreceri, se ascultă melodiile cu ritmuri dance din trecut. Totuși, membrii trupei Genius nu s-au mai reunit, ci au ales drumuri diferite. Oana, solista trupei, de exemplu, a trecut printr-o schimbare radicală de look și are alte ocupații în prezent.

Oana, solista trupei, de nerecunoscut

Genius a luat naștere datorită unor tineri pasionați de muzică. Doi băieți și o tânără din Timișoara revoluționau muzica românească în anul 1996. Oana, Cezar și Ovidiu formau pe atunci trupa Genius. Ascensiunea celor trei a fost influențată și de apariția impresarului Sorin Bocerean, dar și de piesele pe care mulți tineri le fredonau în acea vreme. Astfel, hiturile: ”Vara”, ”Cheful” și bineînțeles ”Macho Man” sunt chiar și astăzi ascultate de nostalgici.

După destrămarea trupei, în 2001, membrii săi au ieșit din lumina reflectoarelor. Iar solista, Oana Vincu, a trecut printr-o schimbare radicală, ce o face de nerecunoscut.

După ce ne-a obișnuit cu o atitudine băiețoasă, cu părul tuns scurt și roșcat, artista a trecut la culori mai deschise și păr mai lung. Poți admira transformarea Oanei în galeria foto de mai sus.

Trupa Genius, pe când era pe culmile gloriei
Trupa Genius, pe când era pe culmile gloriei

Membrii trupei Genius, pe drumuri diferite

De vreme ce trupa s-a destrămat, fiecare dintre cei trei a ales cariere diferite. Pentru început, Oana și Cezar, iubitul său de atunci, au luat calea Americii. Aceștia însă nu au avut succes, iar Oana s-a întors în țară. Aici, ea a absolvit Conservatorul din Timișoara și a ales să devină profesoară de canto. Totuși, scena a tentat-o din nou, iar Oana a revenit într-o ipostază neașteptată. A fost mezzo soprană în musical-ul Romeo și Julieta, interpretând rolul lui Lady Capulet.

Dar pasiunea pentru muzică nu a lăsat-o să se rezume doar la asta. Solista a renunțat la predat și are o formație, Alpha Team. Oana, împreună cu trupa sa, cântă cover-uri la diferite evenimente.

Pe de altă parte, Cezar, fostul iubit al Oanei, a rămas în SUA, ca programator web. În privința lui Ovidiu, acesta are o afacere și se ocupă de producții publicitare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI