Ce se întâmplă cu Robert Negoiță după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid. Ce spune primarul sectorului 3

Iancu Andreea 26.08.2020, 15:41
Ce se întâmplă cu Robert Negoiță după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid. Ce spune primarul sectorului 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a primit confirmarea că este pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, politicianul a decis să îi anunțe pe cetățeni, dar și pe cunoscuți, cu privire la starea sa de sănătate.

Cum se simte Robert Negoiță după ce a fost testat pozitiv cu Covid

Negoiță a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că este infectat cu noul coronavirus. De altfel, politicianul a povestit și care au fost simptomele care l-au determinat să se testeze. Primarul a mărturisit că în urmă cu o seară a început să aibă o stare de rău.

„Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară, când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv.”

Pe de altă parte, starea politicianului pare să evolueze spre bine. El a dezvăluit că urmează tratamentul prescris de medici și că durerile de cap au mai scăzut.

„Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare. Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!”, a scris Negoiță pe Facebook.

Postarea prin care Negoiță anunță că este pozitiv cu Covid sursă - Facebook
Postarea prin care Negoiță anunță că este pozitiv cu Covid
sursă – Facebook

Primarul candidează pentru un nou mandat la sectorul 3

Robert Negoiță a inclus în postarea sa și un mesaj pentru cunoscuții cu care a interacționat în ultimele zile. De altfel, primarul se află în plină campanie electorală pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3. Negoiță candidează pe acest post din partea partidului Pro România, fondat de Victor Ponta.

„Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”, explica Negoiță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...