Scandal uriaș între Robert Negoiță și Gabriela Firea. Ce au putut să spună unul despre celălalt

Raluca Juncu 07.07.2020, 13:36
Scandal uriaș între Robert Negoiță și Gabriela Firea. Ce au putut să spună unul despre celălalt

Decizia lui Robert Negoiță de a ieși din PSD a generat reacții negative din partea Gabrielei Firea. Actualul Primar General al Capitalei vine cu acuze grave la adresa primarului sectorului 3 din Capitală, dar și indirect, la familia sa.

Gabriela Firea îi răspunde lui Robert Negoiță

Robert Negoiță a anunțat luni că renunță la apartenența sa la PSD și că va candida la alegerile locale, însă nu din partea social-democraților. Decizia nu a fost privită cu ochi buni de Gabriela Firea, care îl acuză pe primarul sectorului 3 că își vinde familia.

Într-o postare târzie, în noapte, pe pagina sa de Facebook, Primarul General al Municipiului București vorbește în mod indirect despre Robert Negoiță și despre familia sa, fără însă să îi pronunțe numele.

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite >.
Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mierosi când au nevoie de ține și cruzi când nu le mai servești noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufașii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi.

Feriți-va! Feriți-va! Fugiți de oamenii lingușitori care va trădează, zâmbind de satisfacție”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Postarea vine a urmare a declarațiilor pe care Robert Negoiță le-a transmis luni la Digi 24, cu privire la două problemele esențiale cu care se confruntă București: traficul și poluarea, chestiuni care nu sunt soluționate de ani de zile.

„Ce nu știu acești înși este că, strecurându-se în viață prin trădări, nu-și vor putea cumpără cu niciun regat titlu de noblețe!
Cea mai josnică ticăloșie a omului este trădarea, zicea un înțelept! Să-i credem pe înțelepți….
Gânduri la final de zi… Ajunge zilei grijă ei…
Noapte bună!”, a încheiat Primarul General al Capitalei postarea.

Robert Negoiță a negociat cu Victor Ponta trecerea la Pro România, în contextul în care fostul premier spune că intenționează să candideze la alegerile locale, împotriva Gabrielei Firea, scrie Adevarul.

Sursa foto: Inquam Photos

Urmăriți Impact.ro și pe