Ce salariu are un angajat de la Jumbo. Suma pe care o încasează lunar

Ana Anitoiu 13.10.2022, 16:30
Ce salariu are un angajat de la Jumbo. Suma pe care o încasează lunar

Salariul pe care îl are un angajat de la Jumbo a fost dezvăluit. Suma de bani pe care o încasează lunar fiecare persoană care lucrează la această companie diferă în funcție de postul pe care îl ocupă aceasta într-un magazin și este uneori completată de bonusuri și de tichete de masă.

Câți bani câștigă un casier de la Jumbo

Când s-a deschis în România, lanțul de magazine pentru copii și decorațiuni Jumbo a oferit numeroase locuri de muncă. Compania le oferă oamenilor posibilitatea de a se angaja full time sau part time, în funcție de ce nevoi are fiecare.

Unul dintre cele mai căutate posturi la Jumbo este cel de casier. O persoană care lucrează pe un astfel de post full time, adică opt ore pe zi, primește un salariu net de 1.900 de lei, fără alte bonusuri și tichete de masă.

Jumbo
Jumbo

Ce salarii primesc alți angajați de la magazinele Jumbo

Pe de altă parte, un angajat care ocupă un post de manevrant la Jumbo încasează lunar aproximativ 1.350 de lei, plus un bonus stoc lunar de 300 de lei. Într-o situație similară se află și un operator de recepție. Acesta primește un salariu de 1.500 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Un șef de departament din magazinele Jumbo primește un salariu mai mare, de 2.000 de lei. Pe lângă acești bani, acesta primește un bonus în valoare de 600 de lei, precum și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Un salariu similar are și înlocuitorul șefului de departament din magazinele Jumbo din țară. Mai exact, acest angajat primește 2.340 de lei pe lună, dar și un bonus de 400 de lei și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Jumbo este un retailer grec de jucării și decorațiuni pentru spații interioare. Primul magazin Jumbo din România a fost deschis în anul 2013, în locul fostului magazin Real din orașul Timișoara. Lanțul de magazine este prezent în mai multe țări, în afară de Grecia și România. Printre acestea se numără: Bulgaria, Cipru, Macedonia, Kosovo, Serbia, Albania și Bosnia și Herțegovina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...