Ce salarii primesc Andra şi Cătălin Măruţă de la PRO TV lună de lună. Cei doi strâng o adevărată avere

Iancu Andreea 27.03.2022, 11:04

Soții Măruță formează unul dintre cuplurile cele mai apreciate și îndrăgite din showbizul autohton. Cei doi au o căsnicie frumoasă, care durează de mai bine de 15 ani. Relația lor este una extraordinară și se remarcă adesea în postările de pe social media, acolo unde cei doi parteneri apar alături de copii lor, Eva și David. În timp ce viața lor de familie nu mai este un secret, există încă un mister care planează deasupra câștigurilor vedetelor. Mulți sunt curioși să știe ce salarii primesc Andra și Cătălin Măruță de la Pro TV, postul la care sunt angajați soții. Aceștia câștigă bani frumoși în fiecare lună.

Ce salarii primesc Andra și Cătălin Măruță de la Pro TV

Sunt unul dintre cele mai solide cupluri de vedete de la noi și împreună au reușit să își formeze o familie superbă. Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor Eva și David, sunt extrem de apreciați și urmăriți de publicul român, care se bucură de fiecare postare din mediul online al acestora. Această activitate este una care completează cariera celor doi, ambii soți având meserii pentru care sunt apreciați.

În timp ce Andra este una dintre cele mai bune voci din România, Cătălin Măruță este considerat unul dintre cei mai buni moderatori TV. Și pentru că ambii activează în cadrul postului Pro TV, au existat multe curiozități cu privire la salariile pe care le primesc Andra și Cătălin Măruță din activitatea în televiziune. Aceștia se bucură de câștiguri generoase, la care se adaugă și alte contracte de imagine.

Ce salarii primesc Andra și Cătălin Măruță de la Pro TV în fiecare lună
Andra și Cătălin Măruță, unele dintre cele mai bine plătite vedete din showbiz

Andra încasează venituri substanțiale

Andra Măruță este celebră pentru vocea sa excepțională și cariera muzicală remarcabilă, marcată de numeroase hituri. Însă artista s-a remarcat de câțiva ani și prin prisma aparițiilor TV. Andra se află printre jurații emisiunii „Românii au Talent”, care a ajuns la cel de-al 12-lea sezon. Prezența sa este apreciată de public, iar pentru această postură cântăreața primește un salariu cuprins între 8000 și 10.000 de euro, conform unor zvonuri apărute în presă.

O sumă asemănătoare ar fi fost primită de Andra și pentru rolul de jurat din emisiunea „Vocea României Junior”. De asemenea, veniturile din televiziune sunt completate de sumele primite în urma concertelor sale, unde onorariul ar porni de la 6.000 de euro. Soția lui Măruță are totodată numeroase proiecte și apariții în reclame.

Câți bani câștigă Cătălin Măruță de la Pro TV

Moderatorul emisiunii „La Măruță” este considerat un veteran al postului din Pache Protopopescu. Acesta activează în televiziune de mai bine de un deceniu și de aceea și salariul său este unul pe măsură. Potrivit presei, prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga luna suma de 12.000 de euro.

Pe lângă postura de gazdă din cadrul Pro TV, vedeta are un podcast de succes pe Youtube, „Acasă la Măruță”, cu care a reușit să strângă o mulțime de urmăritori. De asemenea, el este prezentator și în cadrul evenimentelor private, unde ar încasa aproximativ 2.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...