Cătălin Măruță nu face bani doar de la Pro TV. Afacerea care îi merge perfect

Badea Violeta 05.03.2022, 16:10
Cătălin Măruță nu face bani doar de la Pro TV. Afacerea care îi merge perfect

Cătălin Măruță este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. În urmă cu un an, vedeta de la Pro TV a decis să își încerce norocul și într-un alt domeniu. Din fericire pentru soțul Andrei, lucrurile au decurs aşa cum se aştepta, iar în prezent are parte de câștiguri fabuloase. Iată din ce face bani moderatorul!

Din ce face bani Cătălin Măruță, în afară de televiziune

Cătălin Măruță nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 44 de ani, acesta se poate lăuda cu o carieră de peste două decenii în televiziune.

De-a lungul timpului, soțul Andrei a prezentat mai multe emisiuni de succes printre care amintim: Tonomatul DP 2, Plaja lui Măruță sau Happy Hour, care se numește acum La Măruță.

În urmă cu un an, partenerul de viață al Andrei s-a decis să profite de amploarea pe care a luat-o internetul, așa că și-a făcut podcast.

Mișcarea s-a dovedit a fi una de succes, ținând cont că prezentatorul a adunat până acum mai mult de 32 de milioane de vizualizări. Asta înseamnă peste 32.000 de dolari într-un an, plus alte încasări din contractele de publicitate.

Până în prezent, canalul de Youtube al lui Cătălin Măruță are mai mult de 182 de mii de subscriberi într-un singur an de activitate.

Nu de puține ori, vedeta de la Pro TV a reușit să ajungă în trending, lucru care îi asigură venituri considerabile provenite atât din vizualizări, cât și din contractele de sponsorizare.

„Cea mai mare realizare e, fie că îl cunoști pe invitat, fie că nu îl cunoști pe invitat, ceea ce faci acolo contează și merge când vezi că podcasturile tale intră în trending și, într-un an de zile, din aproape 40 de podcasturi, 25 au fost în trending!

Am avut locul 1 în trending cu Laurențiu Reghecampf, am avut locul 2 în trending cu Oana Zăvoranu, am avut Andra și Delia în trending! Ca sumă aproximativă, nu știu, dar aș putea să zic că mulți vloggeri din ziua de astăzi ar putea să fie invidioși!”, a declarat Cătălin Măruță, citat de Cancan.

Catalin Maruta podcast
Catalin Maruta podcast

Invitatul care i-a plăcut cel mai mult

De un an de zile de când face podcast, Cătălin Măruță a avut numeroși invitați din diferite domenii. Pe cei mai mulți dintrei ei, prezentatorul a reușit să-i descoasă de secrete. Acum s-a aflat cine este invitatul care l-a impresionat cel mai mult pe Cătălin Măruță.

„Invitați care mi-au plăcut foarte tare sunt mulți, pentru că fiecare a avut povestea lui într-un fel anume, m-am simțit bine cu Puya, am retrăit foarte multe momente, au fost multe lucruri faine, dar invitat care poate a apărut mai greu la podcast a fost Mihai Bendeac, pentru că a fost și toată conjunctura asta și e un tip care nu apare la podcasturi!”, a spus soțul Andrei pentru aceeași sursă.

Amintim că Mihai Bendeac s-a lăsat cu greu convins să vină în podcastul lui Cătălin Măruță. În cele din urmă, actorul a cedat insistențelor vedetei de la Pro TV, iar cei doi au stat de vorbă mai bine de două ore jumătate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...