Câţi bani ar fi câştigat Cătălin Măruţă după podcastul cu Laurenţiu Reghecampf. E cel mai de succes interviu

Nicu Stan 25.02.2022, 13:56
Câţi bani ar fi câştigat Cătălin Măruţă după podcastul cu Laurenţiu Reghecampf. E cel mai de succes interviu

S-a aflat câţi bani ar fi câştigat Cătălin Măruţă după podcastul în care l-a avut invitat pe Laurenţiu Reghecampf, care a vorbit despre scandalul divorțului cu Anamaria Prodan. Acesta este cel mai de succes interviu al soțului Andrei pe canalul său de Youtube. Câți bani i-au intrat în buzunar omului de televiziune, vedeți mai jos.

Cătălin Măruță a dat lovitura cu podcastul în care a fost invitat Laurențiu Reghecampf. Câți bani a câștigat omul de televiziune

Cătălin Măruță a făcut bani frumoși din podcastul în care l-a avut ca invitat pe fostul soț al Anamriei Prodan, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Tema interviului a fost scandalul divorțului dintre antrenor și fosta soție, Anamaria Prodan.

În afară de banii pe care i-a obținut din Youtube, Cătălin Măruţă a mai primit bani şi de la sponsori. În cadrul interviului cu antrenorul s-a făcut reclamă la mai multe produse cum ar fi vin, apă…etc.

Catalin Maruta castiga bani frumosi din podcastul sau
Catalin Maruta castiga bani frumosi din podcastul sau

Podcastul cu Laurențiu Reghecampf conduce în topul vizualizărilor

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Prezintă emisinea La Măruță de mai bine de zece ani la PRO TV. De asemenea, recent, acesta susținea că avea nevoie de un hobby, iar prin intermediul podcastului pe care îl realizează ar fi găsit modalitatea perfectă că să facă ceea ce îi place.

Astfel, ultimul său invitat a fost Laurenţiu Reghecamp, iar interviul cu acesta a intrat la câteva ore de la difuzare pe primul loc în topul preferinţelor internauţilor.

Cătălin Măruță și-a văzut visul cu ochii

Cătălin Măruţă este extrem de implicat în emisiunea pe care o realizează de 10 ani la ProTV și în pandemie a intrat în rândul vedetelor care fac podcasturi, iar lucrurile par să îi meargă din ce în ce mai bine.

„Cu toții avem nevoie de un hobby, iar eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului Acasă La Măruță a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune.

Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc activitatea pe canalul de youtube  Acasa la Maruta”, a spus Cătălin Măruţă.

Câți bani a câștigat de pe urma interviului cu Laurențiu Reghecampf

Până în prezent, Cătălin Măruţă a primit sume cuprinse între 200 și 850 de dolari, pentru un podcast, însă cu invitatul Laurențiu Reghecampf a dat lovitura.

Videoclipul are pe YouTube 2 milioane de vizualizări. La fiecare milion de vizualizări se încasează 1000 de euro,  ceea ce înseamnă că a câştigat 2000 de euro, în afară de banii de la sponsori în urma reclamelor făcute în cadrul interviului.

Urmăriți Impact.ro și pe