Ce s-a întâmplat, de fapt, la „Românii au talent” între Bobonete şi Alexandru Pârgaru. „Copilul de diamant” a recunoscut

Ioana Bucur 17.02.2022, 09:52
Ce s-a întâmplat, de fapt, la „Românii au talent” între Bobonete şi Alexandru Pârgaru. „Copilul de diamant” a recunoscut

Ediția din 11 februarie a celebrului show de la PRO TV a adus pe micul ecran un moment inedit, care nu a decurs tocmai cum și-ar fi dorit concurentul, un personaj destul de cunoscut în mediul online, dar care a stârnit un val uriaș de reacții în spațiul public. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihai Bobonete și Alexandru Pârgaru la „Românii au talent”? Tânărul supranumit „Copilul de diamant” a spus ce a simțit după ce a ieșit de pe scenă.

Schimbul de replici dintre Bobonete şi Alexandru Pârgaru la „Românii au talent”

Apariția lui Alexandru Pârgaru la „Românii au talent” a stârnit un val de reacții în rândul fanilor emisiunii. Unii spun că momentul a fost amuzant, alții abia atunci au aflat cine este tânărul supranumit „Copilul de diamant al României” – celebru pe rețelele de social media și pe Tik Tok – iar unii au ales să îl critice pe Mihai Bobonete pentru atitudinea pe care a avut-o față de concurentul care încerca să-i facă un ritual de purificare, de reechilibrare a chakrelor.

„Mă ocup cu poezia, sunt terapeut, mai şi cânt. Fac terapie cu diamante, îi vindecă Tatăl Ceresc, nu eu”, a spus Alexandru în culisele „Românii au talent”. După ce a ieșit în fața juraților, l-a invitat pe scenă alături de el pe nimeni altul decât Mihai Bobonete căruia i-a greșit numele.

Alexandru: Îl invit aici, lângă mine, pe domnul Bombonel sau cum îl cheamă…

Bobonete: Nu am cum să te refuz, ce poate să mi se întâmple?!

Alexandru: Cele cinci elemente sunt integrate în tine: aer, apă, foc, lemn, metal.(n. red. – Bobonete se amuză, spre disperarea concurentului). Vorbim serios am zis, da? Că acum mă transform în vârcolac! Aveţi răbdare, da?! Este cea mai puternică mantră, nu pot cu tine aşa, am nevoie de altcineva.

Bobonete: Păi, nu mi-ai zis ce îmi faci! Doar am întrebat ce faci! Gata, acum sunt serios.

Momentul a fost întrerupt de Dragoș Bucur, care a apăsat pe butonul roșu, iar Alexandru Pârgaru a părăsit scena.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la „Românii au talent” între Bobonete şi Alexandru Pârgaru. „Copilul de diamant” a recunoscut

Ce simte Alexandru după apariția pe scena show-ului de la PRO TV

Acum, tânărul în vârstă de 28 de ani se declară dezamăgit de experiența de la „Românii au talent” și de lipsa de cooperare a juratului care, spune el, a preferat să facă glume.

Totuși, cei care îl cunosc pe Mihai Bobonete nu au văzut nimic deplasat în reacțiile sale vizavi de numărul lui Alexandru, el fiind cunoscut și construindu-și cariera tocmai cu ajutorul…glumelor.

Cu toate că pare copil sau adolescent, Alexandru Pârgaru este adult în toată firea, având 28 de ani. Aspectul său fizic este rezultatul unei boli ce i-a măcinat sănătatea. Era copil când a fost i-a fost descoperită o tumoră pe creier – un craniofaringiom – din pricina căreia nu a mai crescut în înălțime.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...