Mihai Bobonete, acuzat de nepotism la Românii au talent. Nervi după ce a promovat-o pe Raisa Radu direct în semifinală

Andra Daoud 15.02.2022, 13:08

Primul sezon în calitate de jurat la Românii au talent aduce și primele critici pentru Mihai Bobonete. Comediantul a apăsat butonul auriu în a doua ediție a emisiunii și a trimis-o direct în semifinală pe Raisa Radu, o fetiță de 12 ani care a impresionat cu vocea ei, însă decizia lui a fost aspru criticată de fani, iar unii dintre ei chiar l-au acuzat de nepotism.

Mihai Bobonete, acuzat de nepotism la Românii au talent

Mihai Bobonete are de-a face cu tot felul de provocări din postura de jurat la Românii au talent. În a doua ediție din acest sezon, Bobonete a fost impresionat până la lacrimi de o concurentă de 12 ani și și-a urmat instinctul: a apăsat Golden Buzz-ul și a trimis-o pe fetiță direct în semifinală.

Raisa Radu a cântat melodia „Listen before I go”, de la Billie Eilish, iar interpretarea ei l-a impresionat atât de tare pe Mihai Bobonete, încât la jurizare a spus:

Nu înţeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească calea să mă răscolească pe mine ca adult şi cred că şi pe mulţi de acasă. Tu care cânţi muzică aşa cum ai cântat tu şi o piesă de genul ăsta, o transmiţi sută la sută, mă întreb oare dacă nu e cumva un miracol, dacă nu e peste un talent. Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea şi vocea ei se ducea mai mult de percepţie, nu ştiu cum să vă spun. (..) Cred că tu meriţi mult mai mult decât patru de DA”, după care a apăsat Golden Buzz-ul.

Decizia i-a adus un val de critici în mediul online, iar Bobo a simțit nevoia să își justifice alegerea, printr-o postare pe Facebook. A primit peste 1000 de comentarii, iar cineva l-a acuzat de nepotism pentru promovarea Raisei direct în semifinală. Nu se știe exact de ce, mai ales că această noțiune se referă la faptul că ar cunoaște-o dinainte pe concurentă, că ar fi apropiați sau că ar favoriza-o.

Cum își justifică Mihai Bobonete alegerea

Juratul de la Românii au talent a ținut să o felicite încă o dată pe fetiță și să își justifice decizia de a apăsa Golden Buzz-ul la momentul ei și a scris pe Facebook:

Raisa Radu, primul meu Golden Buzz de la Românii au Talent și prima oară în viața mea când am rămas fără cuvinte la televizor. Un copil atât de bun și cu o transmisie excelentă, o emoție, o ceva de nu știu ce să mai spun… Sper că v-a plăcut și vouă! Sunt fericit și recunoscător Celui de sus în fiecare clipă în care mă gândesc că trăiesc astfel de momente! Să aveți un weekend fain!”

Unii fani l-au acuzat în comentarii că ar fi favorizat-o pe Raisa pentru că este din Slobozia, altcineva a spus că decizia a fost bazată pe „nepotisme”: „Se pare că nepotismele se aplică și la privat! Nu ți-e rușine!! Pentru ce un Golden Buzz? Sentimental? Păcat de emisiune. Aveam încredere în talente și valori. Se pare că tu le devalorizezi. Te pup! George, instalatorul!”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Cine crede Mihai Bobonete că va câștiga Românii au talent

Mihai Bobonete l-a avut invitat în podcastul Da bravo! pe Smiley, unul dintre prezentatorii de la Românii au talent. Podcastul a apărut chiar în ziua difuzării primei emisiuni din noul sezon, așa că Bobo i-a propus lui Smiley un pariu: l-a provocat să ghicească cine va câștiga Românii au talent. Miza? Dacă Smiley va avea dreptate, trebuie să îl ia pe Bobonete într-un videoclip, iar dacă Bobo câștigă pariul, Smiley va trebui să facă un număr de stand-up comedy.

Smiley a mers pe intuiție și, având în vedere că anul trecut a câștigat concurentul pentru care Andra a apăsat Golden Buzz-ul, a spus că el crede că și anul acesta se va întâmpla la fel. Mihai Bobonete a stat puțin pe gânduri și a ezitat între Golden Buzz-ul lui Dragoș Bucur și cel al lui Smiley și Bartoș, dar l-a ales pe cel din urmă. Comediantul crede, așadar, că Românii au talent va fi câștigat de concurentul pe care cei doi prezentatori l-au trimis direct în semifinală. Rămâne de văzut cine va avea dreptate!

Urmăriți Impact.ro și pe