Prin ce a trecut soția lui Dragoș Bucur după ce au plecat din țară. ”Pentru Dana a fost un coșmar”

Badea Violeta, Ana Chivu 09.02.2022, 17:12
Prin ce a trecut soția lui Dragoș Bucur după ce au plecat din țară. ”Pentru Dana a fost un coșmar”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive cupluri din țara noastră, iar tabloul lor de familie este completat perfect de către cei trei copii pe care îi au împreună. Pentru o bună perioadă de timp, aceștia au locuit în Irlanda, însă ceva nu a mers așa cum trebuie și au decis să se întoarcă acasă, în România. Juratul de la „Românii au talent” a povestit, recent, prin ce a trecut soția sa după ce au plecat din țară. Iată de ce nu s-a acomodat Dana Nălbaru în străinătate!

Motivul pentru care Dana Nălbaru nu s-a acomodat în Irlanda

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de peste 15 ani și au împreună trei copii, dintre care o fetiță adoptată. Multă vreme, aceștia au locuit departe de meleagurile noastre, mai exact în Irlanda.

Juratul de la „Românii au talent” a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestei țări, însă soția lui s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate.

Concret, fosta componentă a trupei Hi-Q a făcut alergie la fân, motiv pentru care întreaga familie a trebuit să renunțe la visul de a-și construi un viitor în Irlanda.

„Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a mărturisit cunoscutul actor pentru VIVA!.

Dragos Bucur, Dana Nalbaru si cei trei copii
Dragos Bucur, Dana Nalbaru si cei trei copii

Dragoș Bucur, despre ce îl nemulțumește la România

În cadrul aceluiași interviu, Dragoș Bucur a fost întrebat ce îl nemulțumește la România și ce consideră că ar trebui schimbat aici pentru el și pentru familia sa.

„Aș avea foarte multe de vorbit, dar așa cum am mai spus, prefer să păstrez subiectele acestea pentru discuțiile față în față cu prietenii.

Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, dar și multe care îmi plac, sunt oameni pe care îi detest, dar și mulți pe care îi admir și cu care aș sta ore întregi la discuții să învăț lucruri noi sau să ascult puncte de vedere diferite.

Nu cred că un răspuns poate să cuprindă ceea ce cred eu despre „ce ar trebui să fie altfel aici, pentru mine, pentru noi ca familie, și pentru noi toți.”, a declarat acesta pentru aceeași sursă.

În prezent, telespectatorii îl pot vedea pe Dragoș Bucur în postura de jurat la „Românii au Talent”, de la Pro TV. Sezonul acesta, el și Mihai Bobonete s-au alăturat Andrei și lui Andi Moisescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...