Ce vârstă are, de fapt, Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Boala cruntă care l-a făcut să arate aşa

Ioana Bucur 11.02.2022, 21:22
Ce vârstă are, de fapt, Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Boala cruntă care l-a făcut să arate aşa

Ediția de vineri, 11 februarie, a emisiunii „Românii au talent” a adus pe scenă un concurent deja celebru la noi în țară. Este un personaj considerat bizar de foarte mulți, însă ascunde o poveste de viață teribilă. Nimeni nu ar bănui ce vârstă are, de fapt, Alexandru Pârgaru, „copilul de diamant al României”. Cu toate că pare un copil, este adult în toată regula. Care este boala cruntă care l-a făcut să arate așa. Concurentul i-a lăsat fără cuvinte pe cei patru jurați ai show-ului.

Ce boală are Alexandru Pârgaru

Este celebru pe rețelele de social media și pe Tik Tok. Discursurile și teoriile sale ce par aduse de pe altă lume i-au fascinat pe români, mulți amuzându-se pe seama lor. Cu toate că pare copil sau adolescent, este adult în toată firea. Înainte de a păși pe scena „Românii au talent”, el a dezvăluit că are 28 de ani, urmând să împlinească 29 peste foarte puțin timp.

Aspectul său fizic este rezultatul unei boli ce i-a măcinat sănătatea. Era copil când a fost i-a fost descoperită o tumoră pe creier – un craniofaringiom – din pricina căreia nu a mai crescut în înălțime.

La cinci ani, părinții și-au dat seama că băiețelul avea probleme, nu se dezvolta normal.

Medicii au extirpat-o de două ori, atunci când el avea 7 și 10 ani. În ciuda eforturilor doctorilor, la aproape 30 de ani, din cauza bolii, tânărul are corpul unui copil. Ulterior, el  a început să susțină că unele sunete au culori aparte.

Părinții lui Alexandru Pârgaru, care sunt artiști, l-au dus pe la diferiți psihologi, cu dorința de a-și înțelege mai bine băiatul. Specialiștii în domeniu ar fi spus mereu că e un copil sănătos, dar care are o inteligență peste medie.

Astăzi, Alexandru  se declară terapeut, „chirurg de lumină”. El susține că a stat de vorbă cu îngeri și demoni și chiar și cu Dumnezeu.

„Cred în Dumnezeu pentru că El mi-a vorbit și a zis că El ne iubește, că El va fi tot timpul cu noi, cu toți oamenii.”

Ce vârstă are, de fapt, Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Boala cruntă care l-a făcut să arate aşa
Alexandru Pârgaru, la „Românii au talent”

Momente senzaționale la „Românii au talent”

Nimeni nu era pregătit pentru apariția lui Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. „Ca spirit, am zeci de mii de locuri de muncă. În trup, doar unul! Nu vreau să mă laud”, le-a spus el lui Smiley și lui Pavel Bartoș.

„Mă ocup cu poezia, sunt terapeut, mai şi cânt. Fac terapie cu diamante, îi vindecă Tatăl Ceresc, nu eu”, a mai spus el.

Alexandru l-a invitat pe scenă alături de el pe nimeni altul de Mihai Bobonete căruia i-a greșit numele.

Alexandru: Îl invit aici, lângă mine, pe domnul Bombonel sau cum îl cheamă…

Bobonete: Nu am cum să te refuz, ce poate să mi se întâmple?!

Alexandru: Cele cinci elemente sunt integrate în tine: aer, apă, foc, lemn, metal.(n. red. – Bobonete se amuză, spre disperarea concurentului). Vorbim serios am zis, da? Că acum mă transform în vârcolac! Aveţi răbdare, da?! Este cea mai puternică mantră, nu pot cu tine aşa, am nevoie de altcineva.

Bobonete: Păi, nu mi-ai zis ce îmi faci! Doar am întrebat ce faci! Gata, acum sunt serios.

Momentul a fost întrerupt de Dragoș Bucur, care a apăsat pe butonul roșu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...