EXCLUSIV

Ce problemă de sănătate avea, de fapt, Liviu Vârciu și cum a descoperit-o. „Am stat numai prin spitale” (Exclusiv)

Stan Filon 08.12.2021, 09:11
Ce problemă de sănătate avea, de fapt, Liviu Vârciu și cum a descoperit-o. „Am stat numai prin spitale” (Exclusiv)

Liviu Vârciu este fericit acum, după ce a descoperit care ar fi cauza pentru care s-a simțit atât de rău în ultima perioadă! Vedeta a fost țintuită la pat, a făcut febră și s-a simțit extrem de rău, însă niciun medic nu i-a pus diagnosticul bun. S-a tratat pentru diferite afecțiuni, însă a fost ca o frecție la piciorul de lemn, deoarece nimic nu îl făcea să se simtă mai bine. Un medic însă a reușit să-i dea de cap!

Liviu Vârciu a aflat într-un final ce afecțiune are

Liviu Vârciu a trecut printr-o perioadă nefastă din viața lui. A crezut că are coronavirus și a făcut zeci de teste. Toate au avut același rezultat, negativ! Vedeta de televiziune a fost la mulți medici, a fost internat la diferite spitale, a ajuns pe la clinici private, dar nimeni nu a reușit să afle care ar fi motivul pentru care se simte atât de rău.

Fostul cântăreț ajunsese să-și piardă speranța că se va mai vedea sănătos și plin de viață, însă a avut într-un final norocos. A dat de un medic foarte bun la Spitalul Militar, din Capitală, care i-a pus un diagnostic. Vedeta chiar uitase de afecțiunea sa de care suferă din copilărie.

Liviu Varciu a aflat intr-un final ce afectiune are
Liviu Varciu a aflat intr-un final ce afectiune are

A stat degeaba prin spitale

„Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte”, ne-a declarat Vârciu.

Se pare că norocul i-a surâs, după ce a găsit un medic bun la Spitalul Militar, care i-a pus un diagnostic plauzibil.  „Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar o doctoriță foarte simpatică susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită. M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, adaugă Vârciu.

Liviu Vârciu aroape că uitase de boala care l-a făcut să leșine pe scaun! „S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care ulmbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun. Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!”, ne-a mai declarat vedeta.

Tratament naturist foarte puternic

Dar cum de a uitat că are sinuzită? Ei bine, Liviu Vârciu a urmat un tratament naturist, în urmă cu vreo 10 ani, iar de atunci nu a mai avut probleme. Acum se gândește că trebuie să-și facă timp pentru a apela din nou la tratamentul pe bază de castraveți de mare.

„Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare. Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate. După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite.

Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita. Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare. Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, spune același Liviu Vârciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...