Ce poţi face în magazinele Kaufland pentru a sta mai puţin la cumpărături. Puţini clienţi ştiu, e genial!

Badea Violeta 20.01.2022, 08:44
Ce poţi face în magazinele Kaufland pentru a sta mai puţin la cumpărături. Puţini clienţi ştiu, e genial!

Toți clienții Kaufland trebuie să cunoască această informație foarte utilă, deoarece îi va ajuta să uite de cozile de la case! Cunoscutul retailer introduce în magazine un serviciu revoluționar care oferă posibilitatea românilor să petreacă mai puțin timp la cumpărături. Procedeul este foarte simplu. Iată despre ce este vorba și ce au de făcut clienții!

Kaufland a lansat un nou serviciu pentru clienți

Veste extraordinară pentru clienţii Kaufland. Celebrul retailerul a introdus un nou serviciu pentru românii din toată țara.

Cu ajutorul acestuia, clienții își vor putea scana singuri produsele pe care doresc să le cumpere. Astfel, aceștia vor evita statul la casă pentru a plăti fiecare produs în parte.

Noul serviciu a primit denumirea de K-Scan. Iată, pas cu pas, ce trebuie să facă cei care vor să beneficieze de acest serviciu extrem de util.

Întâi de toate, trebuie să precizăm că scanarea produselor pe care intenționăm să le achiziționăm se poate realiza de pe orice smartphone, folosind aplicația mobilă Kaufland Card, secțiunea K-Scan.

Clienții scanează codul de bare al fiecărui produs pe care urmează să-l cumpere. Ulterior, aceștia merg la casele express și scanează codul QR. Pe ecranul telefonului va apărea un nou cod QR.

Se scanează noul cod QR la casa de marcat și aceasta va prelua în mod automat bonul de cumpărături, recunoscând automat produsele. La final, plata se efectuează ca de obicei.

Există și metoda folosirii unu scanner de mână. În acest caz, clienții scanează Kaufland Card digital sau fizic pentru a putea debloca un astfel de aparat de la stația K-Scan de la intrarea în magazin. Ulterior, pașii sunt aceeași.

Kaufland pune la dispozitie un nou serviciu pentru cumparatori
Kaufland pune la dispozitie un nou serviciu pentru cumparatori

Unde funcționează sistemul K-Scan

Precizăm că doar câteva magazine Kaufland au implementat, momentan, acest serviciu. Astfel, fie că aleg să scaneze produsele folosind aplicația Kaufland și smartphone-ul personal, fie că aleg să folosească un scanner mobil, bucureștenii pot merge doar în opt magazine.

  • str. Barbu Văcărescu, nr. 120
  • str. Răcari, nr. 5
  • șos. Gh. Ionescu-Sisești, nr. 6
  • șos. Pantelimon, nr. 244-246
  • str. Valea Cascadelor nr. 3
  • str. Valea oltului nr. 195-197
  • str. Theodor Palldy nr. 51
  • str. Energeticienilor nr. 13-15

De asemenea, serviciul poate fi folosit și într-un magazin din Cluj-Napoca și unul din Timișoara. Reprezentanții anunță că serviciul se va extinde și în alte locații din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...