Fiul lui Ștefan Bănică devine vedetă de televiziune. Anunțul de ultimă oră despre Radu

Stan Filon 09.01.2021, 11:25
Fiul lui Ștefan Bănică devine vedetă de televiziune. Anunțul de ultimă oră despre Radu

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu, o ia pe urmele tatălui său și devine vedetă de televiziune! Primul născut al lui Ștefan Bănică Jr. tocmai ce a fost anunțat oficial ca făcând parte dintr-o emisiune de succes, care a ajuns la sezonul cu numărul 16!

Radu Bănică, vedetă de televiziune. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. primește un ajutor serios

Televiziunea Antena 1 pregătește un nou sezon din faimoasa emisiune ”Te cunosc de undeva”. Postul Intact a anunțat și numele noi care vor intra în emisiune cu forțe proaspete, dornici să se transforme în cine știe ce vedetă internațională.

Printre noii veniți se numără și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Astfel, cei doi vor deveni colegi de trust, tatăl fiind membru în juriul X Factor. Radu se pare că se simte în fața camerelor de luat vederi exact ca pește-n apă. A recunoscut că primește și ajutor din partea unei vedete pe care o cunoaște de când s-a născut.

Radu Banica, vedeta de televiziune
Radu Banica, vedeta de televiziune

”Nu m-aş fi gândit vreodată”

”Show-ul Te cunosc de undeva este o experienţă artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum. În această emisiune sunt pus în multe ipostaze în care nu m-aş fi gândit vreodată că voi fi.

Mă bucur că mă descurc bine și că am niște colegi extraordinari în acest show. Iar în Emilia Popescu, pe care o cunosc de când eram mic, găsesc un adevărat sprijin, mă ajută cu sfaturi, la fel cum face și în piesa de teatru “Totul în grădină”, în care jucăm la Teatrul de Comedie, în regia domnului Victor Ioan Frunză”, a declarat Radu Bănică.

Și Emilia Popescu este fericită că a revenit în televiziune, deși regretăcă nu este alături de partenerul său de-o viață, Ștefan Bănică Jr. ”Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!”, a declarat vedeta.

Așadar, printre noii veniți se numără moderatoarea Acces Direct Mirela Vaida, Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, actrița Emilia Popescu și Cristina Vasiu, fostă concurentă la Vocea României și X Factor.

În show îi vom regăsi pe Adriana Trandafir și Romică Țociu, în timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost separați. Vârciu va cânta alături de Raluka (Raluca Nistor), iar Ștefănescu cu Ana Baniciu. Vaida, Bănică, Popescu, Pepe și Vasiu vor performa solo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI