Lavinia Pîrva e de nerecunoscut după ultima intervenţie estetică. Cum arată acum soţia lui Bănică

Ioana Bucur, Mihai Cheleș 09.02.2021, 17:01

Lavinia Pîrva e de nerecunoscut după ultima intervenție estetică. Cu toate că este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul româesc și, de când a devenit mamă, parcă radiază la fiecare apariție, artista a simțit că avea nevoie de ajutorul unui specialist pentru a șterge imperfecțiunile de pe chipul său. Cum arată acum soția lui Bănică.

Lavinia Pîrva e de nerecunoscut după ultima intervenţie estetică

Soția lui Ștefan Bănică este total schimbată. Lavinia Pîrva este de nerecunoscut după ultima intervenție estetică. Bruneta a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate astea, trecerea anilor și, cel mai probabil, și nopțile pierdute de când a devenit mamă, începuseră să lase semne nedorite pe chipul ei. Nimic ce nu se poate rezolva cu puțin ajutor de la un profesionist.

Lavinia Pîrva nu s-a ferit niciodată să vorbească despre „modificările” pe care și le face. În ultima vreme, fanii vigilenți care îi urmăresc activitatea în mediul online au observat că soția lui Ștefan Bănică este complet schimbată.

Ce tratament a urmat soția lui Ștefan Bănică

Artista a dezvăluit că a descoperit un soi de elixir al tinereții. Este vorba despre un tratament pe baza unor injecții cu acid hialuronic și aminoacizi. După doar câteva ore de la administrare, tenul ei era complet schimbat.

„Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare! Ce este? Este o terapie injectabilă cu un ser minune, pe bază de acid hialuronic și aminoacizi! Efectul este imediat, pielea se întinde pe loc și în 24 de ore fața ta va arăta foarte hidratată, ridicată, luminoasă și mult mai tânără!”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Lavinia Pîrva este de nerecunoscut
Artista susține cî a descoperit un elixir al tinereții

Așa cum era de așteptat, postarea a strâns o mulțime de reacții din partea internauților. În timp ce unii au spus că nu sunt de acord cu astfel de intervenții, cei mai mulți au lăudat schimbarea, spunându-i că arată mai bine ca oricând: „Frumusețe!”, „Ești superbă, vă dorim numai bine și sănătate”, „Ești woooow” – sunt doar câteva dintre mesajele ce au apărut în secțiunea de comentarii.

Nu este prima intervenție estetică pe care o face

După ce a fost „asaltată” cu întrebări din partea admiratorilor, în vara anului trecut, Lavinia Pîrva a mărturisit, tot pe pagina sa de Instagram, că și-a făcut o operație de augmentare mamară. Artista a explicat, atunci, că era mai mult decât mulțumită de rezultat și a ținut să le mulțumească medicilor pentru „profesionalism, dăruire și siguranță”.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pîrva, pe pagina sa de Instagram, în vara anului trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI