Andreea Marin, declaraţie uluitoare despre Lavinia Pîrva. Cum a descris-o prezentatoarea pe actuala soţie a lui Bănică

Ana Anitoiu 13.02.2021, 14:19

Andreea Marin a făcut o declaraţie uluitoare despre Lavinia Pîrva. Iată cum a descris-o prezentatoarea TV pe actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr., în contextul în care mulți dintre fanii lor se așteaptă ca vedeta să nu o agreeze pe femeia care îi este acum parteneră fostului ei soț.

Andreea Marin, declarație uluitoare

Invitată la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, Andreea Marin a făcut o declarație prin care a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată, în timp ce a participat la proba ”sosuri iuți”, ce include întrebări incomode. Fosta ”zână” de la ”Surprize, surprize” a fost întrebată ce bărbat i-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere, iar răspunsul ei a fost… Cătălin Măruță!

”M-am trezit cam târziu, cărțile sunt făcute, treburile sunt făcute. Ce bărbat cunoscut ți-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere. Cătăline, ești luat, acum nu am ce să mai fac. Sănătate, maică! Cred că e bine să știi, că acum nu se mai poate face nimic. Dar e vorba de «Tonomat», emisiunea mi-a provocat acest sentiment”, a fost întrebarea și răspunsul care a șocat întreaga audiență.

Andreea Marin, declaratie uluitoare despre Lavinia Pirva. Cum a descris-o prezentoarea pe actuala sotie a lui Banica
Andreea Marin

Andreea Marin, despre Lavinia Pîrva

De asemenea, în cadrul aceleiași probe din emisiunea ”La Măruță”, Andreea Marin a trebuit să răspundă la întrebarea: ”Ești pe o barcă, în mijlocul ocenaului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului. Echipajul este format din Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Pe cine arunci ca să te salvezi?”.

Fără să se simte încurcată de situație, Andreea Marin a răspuns: ”Mihaela Rădulescu – Nu e deloc de rău, că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Știe să înoate. Sper să toată lumea știe că e o glumă”. Când i s-a atras atenția că asta ar însemna să rămână în barcă cu Lavinia Pîrva, care are un băiețel de un an cu Ștefan Bănică Jr., prezentatoarea a răspuns: ”Așa și? Suntem o familie. Deci e OK”.

Andreea Marin, despre averea sa: ”Nu sunt un om bogat”

Recent, Andreea Marin a spus, contrar așteptărilor multora dintre fanii ei, că nu este un om bogat. Vedeta s explicat că are o casă pe care a cumpărat-o cu un credit bancar la care mai are de plătit vreo zece ani, și o mașină 4×4, luată tot pe credit, pentru a-și înlocui automobilul anterior, la 13 ani de la achiziționarea lui. În rest, investește în educația Violetei, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr., iar în privința articolelor vestimentare scumpe este cumpătată.

”Nu sunt un om pe care să îl poţi numi «cu bani», bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.