Ce nu se vede la televizor la Survivor România. Ana Porgras a povestit ce se întâmplă când mergeau după cocos

Stan Filon 15.05.2021, 10:44
Ce nu se vede la televizor la Survivor România. Ana Porgras a povestit ce se întâmplă când mergeau după cocos

Ana Porgras a vorbit despre ceea ce nu se vede la televizor din cadrul emisiunii fenomen Survivor România! A făcut parte din echipa Faimoșilor, însă a părăsit competiția unde a fost chiar la un pas de leșin! A venit acasă și a trăit un șoc după ce a găsit mii de mesaje de la susținătorii săi pe rețelele de socializare.

Ana Porgras a vorbit despre ce nu se vede la televizor la Survivor România

Ana Porgras a fost o gimnastă pentru care a fost intonat imnul României de multe ori. Popularitatea sa a explodat însă după ce s-a înscris în emisiunea Survivor România, difuzată de Kanal D. Recunoaște că și acum primește mesaje de susținere din partea fanilor săi, chiar dacă a părăsit emisiunea de ceva timp.

”Ceea ce trăiesc este un vis. Nu mi-am imaginat niciodată că atâția oameni îmi vor fi alături. Când am ieșit din competiție și am văzut atâtea mesaje pe rețelele de socializare am avut un șoc. Deși a trecut o perioadă de la ieșirea mea din competiție, oamenii îmi scriu în continuare și mă susțin, ceea ce este uimitor.

Ce nu se vede la televizor la Survivor Romania
Ce nu se vede la televizor la Survivor Romania

A avut un șoc, la întoarcerea acasă

Cred că oamenii m-au descoperit exact așa cum sunt și în viața de zi cu zi. Au văzut în mine bunătate, educație, au înțeles că sunt neconflictuală și oamenii au venit spre mine. Faptul că eram foarte bună pe traseu cred că a fost pe planul doi, ei m-au apreciat mai mult pentru caracterul de care am dat dovadă”, a declarat Ana Porgras pentru viva.ro.

Gimnasta a vorbit și despre momentele trăite la emisiunea de la Kanal D care nu au fost însă difuzate a televizor. ”Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin”, a recunoscut sportiva.

Ana Porgras spune că foamea este prezentă non stop printre concurenții de la Survivor România, dar recunoaște că mai mânca câte o banană găsită prin junglă. ”Ceea ce se întâmplă în această competiție este sută la sută adevărat. Senzația de foame ne însoțea permanent și da, am mai mâncat câte o banană găsită prin pădure… Nu am încercat să trișez, nici nu aveam cum…”, a mai spus fosta ”Faimoasă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...