Ana Porgras şi Zanni, prinşi cu minciuna. De când se ştiu cei doi concurenţi de la Survivor 2021, de fapt

Cristian Cojocaru 08.05.2021, 18:01
Ana Porgras şi Zanni, prinşi cu minciuna. De când se ştiu cei doi concurenţi de la Survivor 2021, de fapt

Faptul că cei doi concurenți s-au apropiat foarte mult în cadrul competiției Survivor România, nu mai este un mister pentru nimeni. Cum au fost însă Ana Porgras și Zanni prinşi cu minciuna,

Cum au fost prinşi Ana Porgras și Zanni

Fosta coechipieră a Faimoșilor Ana Porgras a povestit în cadrul unui interviu acordat pentru Viva! cum a evoluat relația dintre ea și Zanii de-a lungul concursului. Dacă la început, aceasta l-a judecat pe Zannidache pe baza aspectului său, ulterior și-a dat seama că în spatele tatuajelor se află o persoană deosebită din punctul ei de vedere. Întrebată dacă îi este dor de Zanni, Ana a afirmat:

”Mi-e dor de momentele în care eram acolo, da, și de el, și de tot ce făceam în camp și pe trasee. De adrenalina resimțită. N-am cum să nu mă gândesc la el, pentru că mă uit la emisiune și nu este niciun secret că îl susțin”.

Înainte de a pleca, fosta gimnastă i-a lăsat lui Zanni și ceva, pentru a-l ajuta de-a lungul competiției.

”Când am plecat, i-am lăsat porția mea de orez, pentru că nu apucasem să mănânc înainte de consiliul de eliminare și, când am fost să îmi iau ghiozdanul, i-am dat-o. Am luat toate experiențele și momentele plăcute trăite împreună, alături de el și de ceilalți colegi, cu care eu m-am înțeles foarte bine.

Zanni este pentru mine mai mult decât un prieten, este ca un frate, și sunt convinsă că vom ține legătura când va ieși din competiție, sper eu la final. Am luat vorbele pe care mi le-a spus în momentul în care simțeam că nu mai pot și mi-a spus că trebuie să continui. Dacă voi avea de acum încolo un moment mai greu în viață, cu siguranță îmi voi aduce aminte de vorbele lui”, a mai declarat Ana Porgras pentru Viva!

Pe cei doi ii leaga mult mai mult decat o prietenie
Pe cei doi ii leaga mult mai mult decat o prietenie

”Ne-am cunoscut la probele sportive”

Fosta concurentă a Faimoșilor, a afirmat că l-a cunoscut pe ”omul cu 100 de tatuaje” la probele sportive, chiar înainte de a pleca spre Republica Dominicană.

”Ne-am cunoscut la probele sportive, înainte de a pleca în Dominicană. În prima fază, când l-am văzut, am spus: „Doamne ferește! Ce este cu el?!. Când îl vezi prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe. Apoi, ne-am mai întâlnit la analize, la filmările pentru show și am mai stat de vorbă. Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește. Chiar dacă are doar 24 de ani, este foarte matur în gândire, este drept, realist. Asta ne-a apropiat, mie îmi place să am în jur oamenii care gândesc sănătos. S-a înfiripat o prietenie care a venit natural”, a mai mărturisit Ana pentru sursa citată.

Întrebată cum ar descrie relația dintre ei doi în cadrul competiție și relația dintre ei, acum după ce s-a întors în România, Ana Porgras a afirmat:

”Așa cum am spus, ne-am cunoscut la probele pentru „Survivor România și am început să comunicăm, la fel cum am făcut și cu ceilalți colegi. În timpul showului mi s-a confirmat că gândim cumva la fel. Eu îl susțin din tot sufletul, sper să fie în fruntea clasamentului. Sunt convinsă că prietenia noastră va continua”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe