Ce le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor, după ce a apărut cu un cheag de sânge la ochi. Ipostaza care i-a șocat pe toți

Ana Ionescu 13.05.2021, 09:26
Ce le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor, după ce a apărut cu un cheag de sânge la ochi. Ipostaza care i-a șocat pe toți

Bianca Drăgușanu i-a șocat din nou pe fanii săi. Vedeta a apărut pe Instagram cu un cheag de sânge la ochi, iar explicația ei i-a lăsat mască pe următorii de pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Bianca Drăgușanu. De ce a apărut cu un cheag de sânge la ochi

Bianca Drăgușanu face ce face și tot reușește să atragă atenția publicului. După ce în urmă cu câteva luni au apărut în presă imagini în care blonda era desfigurată, acum și-a șocat din nou fanii. A postat pe rețelele de socizalizare o imagine în care le arată urmăritorilor săi că i-a apărut un cheag de sânge la ochi. Bianca a încercat inițial să facă haz de necaz și le-a mărturisit fanilor că a fost atacată de un dragon. Ulterior, ea le-a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, și din ce cauze i-ar fi apărut acest cheag de sânge.

„Aici în ochi am fost atacată de un dragon. Glumesc…Am voie la ora asta să glumesc. Ori de la oboseală, ori de la tensiune, așa stă situația” a spus Bianca, zâmbind.

Bianca, agresată în repetate rânduri de fostul soț

După ce a apărut cu un cheag de sânge la ochi, fanii au crezut inițial că Bianca a fost bătută din nou, după ce în urmă cu câteva luni blondina a recunoscut public că a fost agresată fizic în repetate rânduri de fostul său soț, Alex Bodi.

“Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală”, a declarat fosta prezentatoare pe Story în urmă cu trei luni, când a postat mai multe poze șocante.

Alex Bodi a recunoscut că bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a recunoscut că a agresat-o fizic pe fosta sa parteneră de viață. Acesta a mai spus că blondei îi plăcea însă să fie împăcată cu vacanțe și cadouri scumpe.

“Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță? Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea pâinea lui Dumnezeu?“, a mai spus Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe