Ce job şi-a găsit Alina Vidican în America. Nimeni nu se aştepta să ajungă să facă asta

Ioana Bucur 12.06.2021, 20:55
Ce job şi-a găsit Alina Vidican în America. Nimeni nu se aştepta să ajungă să facă asta

Fosta soție a lui Cristi Borcea se pregătește să înceapă un nou capitol fabulos al vieții sale. Ce job şi-a găsit Alina Vidican în America, cu puțin ajutor de la noul ei logodnic. Nimeni nu se aştepta să ajungă să facă asta.

Ce job şi-a găsit Alina Vidican în America

Alina Vidican s-a reinventat după divorțul de fostul acționar de la Dinamo. Departe de România, a avut ocazia să intre într-o lume complet diferită, iar relația cu afaceristul Claude a adus o serie de schimbări majore în viața ei.

Fosta doamnă Borcea a intrat în afaceri cu logodnicul ei. Acum, Alina Vidican ocupă o funcție importantă, de conducere, în cadrul unei companii ce se ocupă cu servicii de închiriere de mașini de lux. Potrivit WOWbiz, ea este vicepreședinte Miami Exotic Auto Racing Corp, în timp ce postul președinte al firmei este ocupat de nimeni altul decât iubitul ei, Claude.

Cei doi oferă clienților ocazia de a pilota mașini de lux pe circuite profesioniste de curse, asistați de un pilot profesionist de raliu, fără a fi condiționați de vreo limitare de viteză. Miami Exotic Auto Racing Corp se laudă cu o colecție impresionantă de autoturisme – Ferrari și Lamborghini. Prețul pentru a te bucura de o asemenea experiență se încadrează între 150 de 550 de dolari, în funcței de modelul ales.

Potrivit sursei, numele Alinei Vidican apare în actele firmei încă din luna iunie a anului trecut, când compania a cerut eliberarea unui certificat de funcționare din partea autorităților statului Florida. La acea vreme, relația ei cu misteriosul Claude era încă ținută secret.

Ce job şi-a găsit Alina Vidican în America
Alina Vidican și logodnicul său, Claude

Fosta doamnă Borcea se recăsătorește

Cu toate că ar fi împreună din 2019, Alina Vidican și Claude și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, nu pentru că și-ar fi dorit să fie discreți, ci pentru că afaceristul a depus actele de divorț abia în 2020. Cei doi au anunțat că s-au logodit la sfârșitul lunii aprilie, la doar o zi după ce au postat prima fotografie împreună, la un eveniment auto.

Potrivit unor surse, înainte de a accepta cererea afaceristului brazilian, românca i-ar fi cerut binecuvântarea lui Cristi Borcea, care ar fi sfătuit-o doar să fie foarte atentă la relația pe care o va avea viitorul soț cu cei doi copii pe care îi au împreună.

„Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, potrivit unei surse citate de Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...