Fosta soție a lui Cristi Borcea se căsătorește. Cine este iubitul Alinei Vidican

Iancu Andreea 01.06.2021, 16:28

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea a trecut peste relația cu fostul acționar al echipei Dinamo și se căsătorește cu iubitul său, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Astfel, blondina urmează să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Fostul model este pregătit să ia numele noului soț, despre care s-au aflat mai multe detalii.

Cine este iubitul Alinei Vidican, cu care fosta soție a lui Cristi Borcea se căsătorește

Alina Vidican și Cristi Borcea au trăit o poveste de dragoste marcată de suișuri și coborâșuri, timp de opt ani de zile. Ulterior, în vara anului 2011, cei doi și-au unit destinele, devenind soț și soție, după ce fostul acționar de la Dinamo încheia relația cu Mihaela Borcea. Însă mariajul avea să reziste doar cinci ani. În ciuda faptului că cei doi au avut o relație frumoasă, care a dus la venirea pe lume a doi copii, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate. Între timp, de la divorțul de omul de afaceri, Alina Vidican nu s-a mai afișat cu niciun bărbat până când la întâlnit cu iubitul cu care se căsătorește în curând.

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a stabilit la Miami și locuiește într-un apartament de lux alături de cei doi copii ai săi. În plus, Alina Vidican se ocupă și de restaurantul lăsat cadou de omul de afaceri după divorț. Claude, cel alături de care retrăiește fiorii dragostei, este un milionar american, cu care blondina deja s-a mutat. Cuplul a decis să se și logodească, însă anunțul legat de nuntă a avut loc recent, în cadrul unui eveniment în care Claude a participat ca pilot de curse.

Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă, a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Cine este iubitul Alinei Vidican, cu care fosta soție a lui Cristi Borcea se căsătorește
Alina Vidican și iubitul ei, Claude

Logodna a avut loc cu acordul lui Cristi Borcea

Deși între el și fosta sa soție nu mai există nimic altceva care să îi unească, în afara copiilor, omul de afaceri a fost informat cu privire la noul partener al Alinei Vidican. Înainte de a accepta inelul din partea iubitului său, Claude, Fosta parteneră de viață a lui Borcea i-a cerut acordul tatălui copiilor săi. Se pare că omul de afaceri a sfătuit-o pe aceasta să fie atentă la decizia pe care o ia, având în vedere că este vorba și despre viața micuților săi la mijloc.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor, a precizat o sursă fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...