Ce job a avut Mihai Gâdea până să ajungă la Antena 3. Nu și-ar fi închipuit nimeni asta despre el

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 07.10.2021, 15:49
Ce job a avut Mihai Gâdea până să ajungă la Antena 3. Nu și-ar fi închipuit nimeni asta despre el

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de la Antena 3, acesta ocupând totodată și funcția de director al postului TV. Deși cariera sa din televiziune este cunoscută, puțini știu ce job a avut Mihai Gâdea înainte de ajungă la Antena 3, postul care l-a și consacrat. Astăzi este un prezentator cu experiență, însă în trecut se ocupa cu o cu totul altă meserie.

Cu ce se ocupa Mihai Gâdea, înainte să ajungă la Antena 3. Realizatorul TV avea un job neașteptat

Numele lui Mihai Gâdea este astăzi asociat aproape automat cu postul de televiziune Antena 3. Aici, prezentatorul și realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” aduce în discuție subiectele actuale, pe care le discută cu invitații săi, oferind adesea informații noi și inedite. Dincolo de cariera sa din televiziune însă, puțini știu ce job avea Mihai Gâdea înainte să ajungă la Antena 3.

Născut pe data de 10 ianuarie 1977, în București, Mihai Gâdea este un om obișnuit, căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea, alături de care are o fiică, pe Maisha Karina. Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca omul de televiziune să fi absolvit o facultate cu profil jurnalistic, realizatorul TV a terminat Facultatea de Teologie Adventistă și are un doctorat în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga. De aceea, meseria pe care actualul director Antena 3 a avut-o înainte de cariera din fața camerelor de filmare era de a ține predici în bisericile adventiste. Ulterior, prezentatorul a activat la Antena 2, înainte ca postul să se transforme în Antena Stars, unde a prezentat „Sinteza zilei” alături de Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Ce job a avut Mihai Gâdea până să ajungă la Antena 3
Mihai Gâdea este în prezent realizator și director în cadrul Antena 3

Ce salariu câștigă Mihai Gâdea la postul de televiziune

În comparație cu colegul său Mircea Badea, Mihai Gâdea, care ocupă și funcția de director al postului Antena 3, nu doar pe cea de realizator al emisiunii, primește un salariu generos din partea șefilor trustului Intact. Surse din interior susțin că venitul lunar al lui Gâdea ajunge la 15.000 de euro, în timp ce colegul său Mircea Badea, care prezintă emisiunea „În gura presei”, este remunerat cu numai 8.500 de euro pe lună, potrivit bugetul.ro.

Pe de altă parte, aceeași sursă menționează că moderatorul emisiunii „Sinteza zilei” beneficiază și de un fond special pe care îl poate folosi fără a deconta sumele respective. Acesta dispune de suma de 10.000 de euro, astfel că, la un calcul simplu, Mihai Gâdea încasează pe lună aproximativ 25.000 de euro în urma activității sale din cadrul Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...