EXCLUSIV

Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat. Karina va pleca din țară după această ispravă (Exclusiv)

Stan Filon 07.07.2021, 12:07
Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat. Karina va pleca din țară după această ispravă (Exclusiv)

Familia lui Mihai Gâdea a trecut prin momente pline de emoții, după ce fiica celebrului realizator de televiziune a susținut examenul de Bacalaureat. Acum emoțiile au trecut, iar vedeta de televiziune se declară a fi ”un tată fericit”, după aflarea rezultatelor.

Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat

Karina Maisha, diica lui Mihai Gâdea, a susșinut examenul de Bacalaureat, pe care l-a luat cu succes. Cel care a venit cu detalii a fost chiar directorul Antena 3, Mihai Gâdea, care ne-a spus prin ce a trecut familia sa în utlima perioadă. “Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, ne-a spus el, pentru impact.ro.

Gâdea a ținut să precizeze că fiica sa, Karina Maisha, a fost deja acceptată la o Universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business. Rămâne de văzut dacă fiica lui Gâdea își va urma și pasiunea artistică. Este o tânără foarte talentată. Are o voce foarte frumoasă și a postat chiar câteva melodii destul de apreciate pe YouTube. În plus, Karina Maisha este pasionată și de fotografie.

Ce note a luat fiica lui Mihai Gadea la Bacalaureat
Ce note a luat fiica lui Mihai Gadea la Bacalaureat

Nadine, copleșită de emoții

O altă vedetă care a trecut prin emoții mari este Nadine. Vedeta și-a făcut timp și a susținut examenul de Bacalaureat. A fost foarte obositor, iar vedeta a declarat că a fost cu nervii la pământ, de emoții. Se pare că au fost însă unele constructive, deoarece Nadine s-a mobilizat foarte bine și a obținut la examenul maturității nota de 9,70.

“M-au extenuat emoţiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până în 20 de ani, când sunt nervii mai tari. Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie.

De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie”, a mai adăugat ea. Nadine a obţinut 9,70 la română, 7 la geografie şi 10 la Sociologie.

Acum, frumosa mulatră vrea să devinăstudentă. Va încerca, în această toamnă, să devină studentă la Universitatea din Bucureşti, specializarea Psihologie. Speră să intre la buget.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...