EXCLUSIV

Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat. Karina va pleca din țară după această ispravă (Exclusiv)

Stan Filon 07.07.2021, 12:07
Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat. Karina va pleca din țară după această ispravă (Exclusiv)

Familia lui Mihai Gâdea a trecut prin momente pline de emoții, după ce fiica celebrului realizator de televiziune a susținut examenul de Bacalaureat. Acum emoțiile au trecut, iar vedeta de televiziune se declară a fi ”un tată fericit”, după aflarea rezultatelor.

Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat

Karina Maisha, diica lui Mihai Gâdea, a susșinut examenul de Bacalaureat, pe care l-a luat cu succes. Cel care a venit cu detalii a fost chiar directorul Antena 3, Mihai Gâdea, care ne-a spus prin ce a trecut familia sa în utlima perioadă. “Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, ne-a spus el, pentru impact.ro.

Gâdea a ținut să precizeze că fiica sa, Karina Maisha, a fost deja acceptată la o Universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business. Rămâne de văzut dacă fiica lui Gâdea își va urma și pasiunea artistică. Este o tânără foarte talentată. Are o voce foarte frumoasă și a postat chiar câteva melodii destul de apreciate pe YouTube. În plus, Karina Maisha este pasionată și de fotografie.

Ce note a luat fiica lui Mihai Gadea la Bacalaureat
Ce note a luat fiica lui Mihai Gadea la Bacalaureat

Nadine, copleșită de emoții

O altă vedetă care a trecut prin emoții mari este Nadine. Vedeta și-a făcut timp și a susținut examenul de Bacalaureat. A fost foarte obositor, iar vedeta a declarat că a fost cu nervii la pământ, de emoții. Se pare că au fost însă unele constructive, deoarece Nadine s-a mobilizat foarte bine și a obținut la examenul maturității nota de 9,70.

“M-au extenuat emoţiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până în 20 de ani, când sunt nervii mai tari. Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie.

De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie”, a mai adăugat ea. Nadine a obţinut 9,70 la română, 7 la geografie şi 10 la Sociologie.

Acum, frumosa mulatră vrea să devinăstudentă. Va încerca, în această toamnă, să devină studentă la Universitatea din Bucureşti, specializarea Psihologie. Speră să intre la buget.