Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat. De ce nu a fost înțeleasă de parteneri: ‘Am nervi’

Ioana Bucur 15.07.2021, 20:41
Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat. De ce nu a fost înțeleasă de parteneri: ‘Am nervi’

Frumoasă, independentă financiar, celebră. Pe hârtie, vedeta este genul de femeie pe care orice mascul și-ar dori să o aibă la braț. Însă realitatea a demonstrat că toate aceste calități nu îți garntează noroc în dragoste. Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat? Blonda a explicat de ce nu a fost înțeleasă de foștii parteneri.

Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat

Parcă mai sinceră ca niciodată, Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul în fața lui Damian Drăghici. Se pare că podcastul artistului a scos la lumină adevăruri dificile din viața celei mai controversate femei din România.

Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat? De ce nu a fost înțeleasă de niciunul dintre foștii săi parteneri? Frumoasa blondă a recunoscut că este o femeie dificilă, însă ușor de iubit, pentru că, în momentul în care este într-o relație, oferă tot ce are mai bun persoanei dragi. Cât despre calitățile pe care le caută la un posibil partener, lista este destul de lungă. El trebuie să fie foarte răbdător, să fie complet fermecat de ea, să îi acorde atenție, multă atenție, însă fără a o sufoca.

„Eu sunt o femeie dificilă, sunt foarte iubibilă pentru că ofer foarte mult. Din tot ce am, ofer tot, împart tot. Sunt dificilă, am stări, am nervi, nu știu cum să fie. Trebuie să fie foarte răbdător, trebuie să mă adore, să fiu regina vieții lui. Trebuie să fiu cea mai importantă persoană din viața lui. Dacă mă face să mă simt că sunt cea mai importantă persoană din viața lui, este the one.

Nu vreau să mă sufoce, trebuie să avem timpul nostru pentru noi și cu noi. Trebuie să fim ocupați, dar prioritatea trebuie să fiu eu”, a spus Bianca Drăgușanu, la podcastl lui Damian Drăghici.

Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat
Bianca Dragusanu

Prima sa apariție TV. Ce crede despre imaginile de la „Din Dragoste”

Damian Drăghici a întrebat-o pe Bianca și despre prima sa apariție TV. Se întâmpla cu mulți ani în urmă, când vedeta de acum era o tânără îndrăgostită, care nu își dorea altceva decât să îl recucerească pe bărbatul care o părăsise. Evident, diferențele, din punct de vedere fizic, sunt uriașe, însă blonda a recunoscut că avea mare încredere în ea, în acea perioadă.

„Eram foarte încrezătoare în mine, dar eram o copilă. Lumea mă judecă mult pentru aparițiile respective, mie îmi pare bine că există. Așa poți să îți dai seama de evoluția unui om. Oamenii când se uită la imagini, mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită anumite lucruri esențiale. Eram doar o copilă, aveam 16 ani și cu 15 kilograme în plus. Eram un copil și oamenii ce nu au realizat nimic în viața lor judecă. Mi se cam rupe de părerea lor”, a spus Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...