„Are doar patru clase”. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Claudiei Pătrășcanu

Badea Violeta 01.07.2021, 18:47
„Are doar patru clase”. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Claudiei Pătrășcanu

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi încheiat! Blondina nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și să răspundă jignirilor care i se aduc. Diva a ieșit la atac și a făcut-o praf pe încă soția lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit și a făcut acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu.

”Are doar patru clase”. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Claudiei Pătrășcanu

E scandal mare între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Cele două vedete se jignesc și își aduc acuzații grave. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a luat foc după ce cântăreța a declarat că Bianca Drăgușanu reprezintă „un pericol pentru toți copiii” și i-a transmis acesteia să stea departe de copiii ei.

După ce a auzit aceste declarații, Bianca Drăgușanu i-a răspuns Claudiei Pătrășcanu. Blonda a afirmat că tot ce spune ea este din cauza frustrărilor pe care le are și nici la capitolul inteligență nu a avut prea multe cuvinte de laudă, dar vedeta nu s-a oprit aici și i-a adus  acuzații destul de grave.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”, a declarat Bianca Drăgușanu, citată de SpyNews.ro.

„Are doar patru clase”. Bianca Dragusanu s-a dezlantuit la adresa Claudiei Patrascanu
„Are doar patru clase”. Bianca Dragusanu s-a dezlantuit la adresa Claudiei Patrascanu

De la ce a pornit conflictul

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au început un scandal uriaș, deoarece mama copiilor lui Gabi Bădălău nu o vrea pe blondină în preajma băieților ei, Nicholas și Gabriel. Această declarație nu i-a picat deloc bine blondinei și a ieșit din nou la atac.

„Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă, odată pentru totdeauna, că nu are ce căuta, în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată. Asta deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a precizat Claudia Pătrășcanu.

Așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a dat replica imediat. Fosta asistentă TV i-a transmis un mesaj subtil brunetei pe o rețea de socializare.

„De frumoasă, ești frumoasă; de deșteaptă, ești frumoasă… Cu dragoste, B”, a scris blondina.