Când și-a făcut Bianca Drăgușanu prima operație, de fapt. Nu avea mulți bani pe atunci: ‘Negociam ca la un kilogram de cireșe’

Ioana Bucur 15.07.2021, 20:14
Când și-a făcut Bianca Drăgușanu prima operație, de fapt. Nu avea mulți bani pe atunci: ‘Negociam ca la un kilogram de cireșe’

De la prima sa apariție pe micul ecran, în platoul emisiunii „Din Dragoste”, blonda este de nerecunoscut. Când și-a făcut Bianca Drăgușanu prima operație, de fapt. Nu avea mulți bani pe atunci, așa că a fost nevoită să negocieze la sânge.

Când și-a făcut Bianca Drăgușanu prima operație

Era o adolescentă care suferea după ce iubitul de la acea vreme o părăsise. Curajoasă, fără să bănuiască cum i se va schimba viața, în doar câțiva ani, și că acele imagini vor ajunge să fie folosite pentru a o umili, Bianca Drăgușanu pășea pentru întâia oară în platoul unei emisiuni TV. Anii au trecut, iar tânăra naivă s-a transformat într-una dintre cele mai cunoscute și controversate femei din România.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, blonda și-a amintit cu drag despre acele momente. Mai mult, ea a spus și ce crede, cu adevărat, despre cei care s-au folosit de acele imagini pentru a o judeca și a încerca să o facă să se simtă rușinată pentru felul în care arăta înainte de operațiile estetice.

„Eram foarte încrezătoare în mine, dar eram o copilă. Lumea mă judecă mult pentru aparițiile respective, mie îmi pare bine că există. Așa poți să îți dai seama de evoluția unui om. Oamenii când se uită la imagini, mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită anumite lucruri esențiale. Eram doar o copilă, aveam 16 ani și cu 15 kilograme în plus. Eram un copil și oamenii ce nu au realizat nimic în viața lor judecă. Mi se cam rupe de părerea lor”, a spus Bianca Drăgușanu.

Când și-a făcut Bianca Drăgușanu prima operație
Prima apariţie la TV a Biancăi Drăgușanu

„Negociam ca la un kilogram de cireșe”

Însă, așa cum se întâmplă în cazul multor tinere nu doar din România, ci din întreaga lume, pe măsură ce anii au trecut, încrederea ei în sine a început să se destrame. La 25 de ani, Bianca Drăgușanu era complexată din pricina bustului său, pe care îl considera prea mic. Încercând să păcălească ochii privitorilor, își punea bureți în sutien.

Atunci și-a dat seama că era momentul să acționeze așa că a ajuns, pentru prima oară, în cabinetul unui medic plastician. Doar că, la vremea respectivă, costurile unei operații de augmentare mamară erau peste posibilitățile ei financiare. Bianca a povestit că a fost nevoită să negocieze la sânge prețul intervenției.

„Pe la 25 de ani mi-am făcut prima operație estetică, cred. Purtam bureți la sutien și am zis că nu se mai poate. Țin minte că în perioada aia era greu din punct de vedere financiar, m-am dus la medicul ce mi-a făcut intervenția și negociam ca la un kilogram de cireșe”, a povestit vedeta, la podcastul lui Damian Drăghici.