Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău? Dezvăluirile făcute de blondină spun totul: ‘Voi avea trei rochii’

Iancu Andreea 14.07.2021, 12:55
Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău? Dezvăluirile făcute de blondină spun totul: ‘Voi avea trei rochii’

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu Gabi Bădălău încă din luna ianuarie 2021. Cuplul a trecut deja prin numeroase despărțiri și împăcări, blondina părând să urmeze cursul relației pe care a avut-o în trecut cu Alex Bodi. Iar asta pentru că Bianca Drăgușanu a lăsat de curând să se înțeleagă că se căsătorește cu Gabi Bădălău. Bărbatul se află însă în plin divorț cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, împotriva căreia luptă pentru obținerea custodiei copiilor lor, fiii Gabriel și Nicholas.

Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău?

După divorțul și scandalul despărțirii de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare să își fi găsit fericirea în brațele lui Gabi Bădălău, afaceristul care a fost căsătorit până în vara anului 2019 cu artista Claudia Pătrășcanu. Cei doi au decis să divorțeze și se află în continuare în plin proces pentru obținerea custodiei celor doi băieți ai lor. Cu toate că încă nu este în mod oficial un bărbat liber, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că se căsătorește cu Gabi Bădălău, dezvăluind și faptul că se visează îmbrăcând rochia de mireasă, din nou.

În momentul ăsta sunt fericită. Sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, [dar] eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii, a precizat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

„Este un tată exemplar”

Bianca are numai cuvinte de laudă la adresa lui Bădălău, în ciuda acuzațiilor la care a fost supus din partea fostei sale soții. Blondina consideră că Gabi va reuși să obțină custodia celor doi băieți. În timp ce mama copiilor săi susține că acesta nu își dă interesul în creșterea micuților, Bianca îl consideră pe Bădălău un tată model, care se sacrifică adesea pentru binele copiilor săi.

Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copiii lui. Cred că o să îi și obțină, a mai mărturisit Bianca.

Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că se căsătorește cu Gabi Bădălău
Gabi Bădălău și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, acuzații dure

La scurt timp după ce relația dintre Bianca și Bădălău a devenit cunoscută, între fostul model și artista Claudia Pătrășcanu a izbucnit un adevărat război. Cele două femei se duelează în acuzații dure și replici acide. Cu toate acestea, Bianca nu pare deranjată de vorbele grele pe care i le transmite Claudia de mai bine de jumătate de an.

Nu mă supără nimeni. Numai proștii au mintea odihnită și mă pot supăra. Dacă le adunăm pe toate, nu fac doi bani. Unele nu pot dormi noaptea că eu sunt bine. Cine sunteți voi ca să vă dați cu părerea și de ce credeți că pe mine m-ar interesa ce spuneți voi?, a explicat Bianca.

În plus, actuala iubită a lui Gabi Bădălău i-a transmis cuvinte dure Claudiei Pătrășcanu, despre care a făcut declarații uluitoare. Aceasta susține că lucrurile stau complet diferit în relația dintre iubitul său și fosta soție.

Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei.

Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low [josnică], cred că are nevoie de ajutor divin și, cu siguranță, de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demnă, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei. O femeie adevărată, așa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă, a mai spus Bianca, potrivit Spynews.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...