Momentul de groază prin care a trecut Bianca Drăgușanu din cauza fiicei sale. ”Sofia e de două ori mai rea decât mine”

Badea Violeta 09.07.2021, 15:48
Momentul de groază prin care a trecut Bianca Drăgușanu din cauza fiicei sale. ”Sofia e de două ori mai rea decât mine”

Momentul de groază prin care a trecut Bianca Drăgușanu din cauza fiicei sale. Mama Biancăi Drăgușanu a scos-o pe Sofia la o plimbare prin Parcul Tei. Micuța a început să se joace cu un alt copil și s-a îndepărtat foarte mult de bunica sa. Femeia a anunțat-o pe Bianca, iar vedeta s-a panicat și i-a trecut prin minte povestea tragică a lui Ionuț, un copil în vârstă tot de patru ani, care a fost sfâșiat de câini.

Momentul de groază prin care a trecut Bianca Drăgușanu din cauza fiicei sale

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite zilele trecute. Vedeta a povestit că Sofia, fiica sa și a lui Victor Slav, în vârstă de partu ani, i-a dat mari emoții, după ce a reușit să se rătăcească în Parcul Tei. Micuța a ieșit la plimbare însoțită de mama vedetei și a început să se joace împreună cu o altă fetiță.

Din păcate, Sofia s-a îndepărtat de bunica sa, care nu a putut-o opri sub nicio formă. Mama Biancăi Drăgușanu a alertat-o pe vedetă, iar aceasta și-a amintit de Ionuț, băiețelul de patru ani, care a fost ucis de câini, tot în Parcul Tei. Biancăi Drăgușanu a certat-o pe micuță și i-a arătat toate aticolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca altă dată să fie mai atentă. Vedeta a spus că Sofia este de două ori mai rea decât ea și mai neastâmpărată.

„S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău.

În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit. Am luat-o pe Sofia, am certat-o și i-am arătat toate aticolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca alt dată să nu se mai repete”, a spus Bianca Drăgușanu , citată de playtech.ro.

Momentul de groaza prin care a trecut Bianca Dragusanu din cauza fiicei sale
Momentul de groaza prin care a trecut Bianca Dragusanu din cauza fiicei sale

Bianca Drăgușanu, vacanță de vis alături de fiica ei

Bianca Drăgușanu va pleca împreună cu fetița sa într-o vacanță de vis, în Antalya. Vedeta vrea să se bucure de câteva momente de relaxare alături de Sofia. În plus, blondina speră să îi dea câteva lecții de înot, iar costumele de baie sunt deja pregătite.

„Vom sta șapte zile. Pentru copii, e locul ideal, acolo chiar stai la cinci stele, nu sunt doar pe hârtie. Poate cu aceasă ocazie, o să o învăț să înoate”, a spus Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.