Ce face tatăl Andreei Bălan după ce a rămas singur din cauză că fiica i-a „arestat” soția. Ce pregătește fostul manager al trupei Andre

Andreea Bisinicu 23.01.2021, 08:20
Ce face tatăl Andreei Bălan după ce a rămas singur din cauză că fiica i-a „arestat” soția. Ce pregătește fostul manager al trupei Andre

Ce face tatăl Andreei Bălan, după ce a rămas singur în Ploiești. De aproape cinci ani de zile, mama Andreei Bălan s-a mutat cu fiica ei, la București, pentru a avea grijă de cele două nepoțele, Ella și Clara. Fostul manager al trupei Andre știe foarte bine cum să aibă grijă de el. Ce face Săndel Bălan singur, în apartamentul lui din Ploiești, în timp ce soția sa, Valeria, s-a mutat în București cu fiica lor.

Ce face tatăl Andreei Bălan, după ce a rămas singur în Ploiești

Andreea Bălan are tot ce își poate dori: o carieră strălucitoare, milioane de fani care o idolatrizează și o familie care a devenit completă în momentul în care au apărut cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, care sunt cea mai mare comoară a artistei. Divorțul jurataei Te Cunosc de Undeva de actorul George Burcea încă nu s-a finalizat, cei doi despărțindu-se acum aproape un an. Cu toate acestea, Andreea Bălan și-ar fi găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă pe frumoasa cântăreață să revină în fața ofițerului stării civile alături de alesul inimii sale.

Până atunci, însă, Andreea Bălan este o mămică devotată, cu normă întreagă. Artista face tot posibilul pentru a sta cît mai mult în preajma fiicelor sale. Solista nu are grijă singură de cele două fetițe, ci contează pe ajutorul mamei sale, Valeria, care s-a mutat în vila artistei din București, de aproape cinci ani de zile, pentru a avea grijă de micuțele Ella și Clara. Asta înseamnă că tatăl solistei, Săndel Bălan, a rămas singur în casa lor de la Ploiești. Cum se descurcă fostul manager al trupei Andre singur, cu treburile gospodărești? Bărbatul a refuzat să angajeze o menajeră și preferă să facă totul singur.

„Pe Săndel Bălan îl văd adesea la cumpărături, face piața. A învățat să se gospodărească. Gătește și spală singur, ca un burlac. Noroc că a făcut Armata. Zicea că îi ies foarte bine ciorbițele. El merge des la București, ca să-și vadă soția și fiica, chiar cumpărase cadouri pentru nepoțele, de cea mare este foarte atașat, îl sună mai mereu”, a declarat un apropiat de-al lui Săndel Bălan, în exclusivitate, pentru redacția playtech-impact.ro.

Valeria, mama Andreei Balan, locuieste de aproape cinci in Bucuresti si are grija de nepoticile sale, Ella și Clara
Valeria, mama Andreei Balan, locuieste de aproape cinci in Bucuresti si are grija de nepoticile sale, Ella și Clara

Ce relație există acum între Andreea Bălan și tatăl ei

În anii 2000, acum mai bine de 20 de ani, trupa Andre făcea furori în România, iar toate fetițele voiau să poarte platforme înalte, să își coloreze părul blond sau roșcat și să-l împletească în codițe la fel ca Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Anii au trecut și cele două soliste au devenit două femei mature și independente, cu experiență de viață și cariere impresionante în spate. Mai mult, atât Bălan cât și Antonescu sunt mame, la rândul lor, și știu ce înseamnă să facă tot posibilul pentru ca fiicele lor să ducă viața pe care și-o doresc pentru ele.

În ultima perioadă, Săndel Bălan și fiica lui se înțeleg mult mai bine. Pentru că disciplina era cea mai importantă pentru un fost militar, managerul trupei Andre era foarte exigent cu Andreea Bălan. Cu mulți ani în urmă, solista povestea despre traumele sale din copilărie, când tatăl ei refuza să-i dea banii pe care-i câștiga din concerte, o certa și o pălmuia, fiind foarte strict cu fata lui. Acum, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune, de când relația dintre ei nu mai este cea dintre un impresar și artistă.

Urmăriți Impact.ro și pe