Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei. Cum au ajuns, acum, să se înțeleagă cei doi

bogdan 17.09.2019, 13:24
Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei. Cum au ajuns, acum, să se înțeleagă cei doi

Cântăreața Andreea Bălan nu a ascuns niciodată problemele dintre ea și tatăl său, care au marcat-o în perioada copilăriei. Artista și-a făcut curaj și și-a deschis sufletul, dezvăluind momente ce și-au lăsat puternic amprenta asupra ei. Recent, însă, Săndel Bălan a luat parte la marele eveniment al vedetei, fiind prezent astfel în ziua în care fiica sa a pășit în fața altarului alături de alesul ei. Cu acest prilej, el a făcut mărturisiri importante legate de relația pe care ei o au în prezent.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan și-a făcut curaj și a vorbit despre suferința provocată de părintele său. Deși, în văzul lumii, încerca să ascundă problemele dintre ei, în cele din urmă cântăreața a ales să vorbească despre momentele care și-au pus amprenta asupra copilăriei sale.

„Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt!

Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut.

Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi!

El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist. Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, povestea la un moment dat Andreea Bălan, conform realitatea.net.

Săndel Bălan a fost prezent la cununia religioasă a fiicei sale. Ce relație au ei în prezent
Săndel Bălan a fost prezent la cununia religioasă a fiicei sale

Cum se înțeleg în prezent Andreea Bălan și tatăl ei

Timpul a vindecat rănile, iar Andreea Bălan a luat o decizie importantă în ceea ce privește relația dintre ea și părintele său.

Dacă la cununia civilă, bărbatul nu a luat parte, nu așa au stat însă lucrurile la ceremonia religioasă. Duminică, 15 septembrie, Săndel Bălan a fost prezent la căsătoria religioasă a fiicei sale cu George Burcea. Cum se înțeleg cei doi în prezent?

”Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi.

Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe