Andreea Bălan a schimbat tabăra? A fost zărită pe platourile de filmare de la Pro TV: “Aveţi un platou foarte frumos”

Iancu Andreea / 09.12.2020, 16:18
Andreea Bălan a schimbat tabăra? A fost zărită pe platourile de filmare de la Pro TV: “Aveţi un platou foarte frumos”

Cântăreața a fost surprinsă în cadrul mai multor emisiuni la Pro TV, în ciuda contractului cu postul concurent, Antena 1. Astfel, fanii săi se întreabă dacă Andreea Bălan ar putea schimba postul TV?

Andreea Bălan, pe platourile de la Pro TV

A devenit cunoscută datorită Trupei Andre, însă în urmă cu peste 10 ani, Andreea Bălan a descoperit și dragostea pentru televiziune. Artista a fost cooptată în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde jurizează prestațiile concurenților din punct de vedere coregrafic. Deși are un contract de multă vreme cu Antena 1, frumoasa vedetă a surprins recent, când a apărut în cadrul unor emisiuni de succes ale postului concurent, Pro TV.

Iar motivul este lesne de înțeles. Pentru că Trupa Andre s-a reinventat, Andreea Bălan și Andreea Antonescu se bucură de noi apariții la diferite posturi pentru promovarea pieselor lor. Astfel, cele două prietene au fost invitate în cadrul emisiunilor de la Pro TV, unde au prezentat telespectatorilor noua piesă “Nostalgii”.

Cele două Andree au fost bine primite în emisiunea lui Măruță, unde prezentatorul s-a arătat încântat și le-a urat mult succes cu noua piesă. De asemenea, în cadrul show-ului “Vorbește lumea” Andreea Bălan a fost primită cu brațele deschise pentru prima oară în platoul emisiunii.

Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur! Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare. Mă bucur foarte mult să vă văd şi să cântăm aici piesa “Nostalgii” cu al doilea videoclip pe care l-am lansat după reunirea noastră, a spus ea la Pro TV.

Trupa Andre s-a relansat pe piața muzicală
Trupa Andre s-a relansat pe piața muzicală

Cele două colege de trupă au trecut peste certuri

Sunt prietene încă din copilărie, pe când făceau parte din fenomenul Andre, însă în ciuda succesului, între Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-a produs o ruptură. Au existat mai multe motive, despre care cele două artiste au vorbit în cadrul unui clip urcat pe contul de Youtube al Andreei Bălan.

Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta. Noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta. Noi ne-am chinuit mult în André, am fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm. Eu m-am chinuit ani să scap de nişte traume şi de nişte complexe pe care le-am acumulat în Andre, au povestit în urmă cu mai mult timp cele două vedete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI