Ce face și cum arată în realitate soția lui Firicel din Las Fierbinți. Sunt împreună de 27 de ani. Foto

Redacția IMPACT 02.06.2020, 10:58

Pe Firicel îl cheamă Cuzin. Cuzin Toma. Cuzin e prenumele. Așa o cheamă pe nașa lui de botez (Cuzina). A devenit cunoscut din serialul Las Fierbinți. Are o poveste de viață deosebită. A lucrat pe șantier, în mină, a fost dansator dar ce e, poate, cel mai important în această ecuație e că iubește aceeași femeie de la vârsta de 16 ani.

Firicel și soția lui sunt împreună dintotdeauna

A avut multe joburi și din toate a învățat câte ceva. Ca actor, aceste joburi l-au ajutat mai mult decât orice să intre mai bine în pielea personajului. Înainte să devină actor, Cuzin a lucrat chiar și în mină. Un an și jumătate a coborât în subteran. Pe urmă, a fost electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp.

Toma Cuzin, alias Firicel din „Las Fierbinți”, pare și în viața reală un personaj de film. A avut slujbe de tot felul pentru a câștiga bani înainte de a deveni actor. Povestește cu umor că s-a transferat din funcția de miner în funcția de balerin.

“Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, a povestit Cuzin.

Împreună dintotdeauna
Împreună dintotdeauna

Faima vine și pleacă, familia rămâne

Dar poate că una dintre cele mai mari realizări ale vieții sale nu e faima câștigată peste noapte ca actor genial într-un serial de televiziune nu mai puțin genial, ci devotamentul pentru soția și pentru copiii lui. Ceea ce define;te cel mai bine dimensiunea umană a actorului din Las Fierbinți este iubirea și devoțiunea pentru familia lui. Pentru că faima vine și pleacă, dar familia rămâne.

Pe cea care avea să-i devină soție a întâlnit-o pe un lac: “Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”.

Cristina Toma e artist plastic. Împreună au doi copii. În 2015, cei doi au jucat împreună în pelicula Comoara, alături de Nicodim, fiul lor.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a povestit actorul pentru adevarul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe