Ce e bine să așezi la intrarea în casă pentru a atrage norocul în viața ta. Trucul simplu și uimitor

Nicu Stan 05.08.2021, 14:26
Ce e bine să așezi la intrarea în casă pentru a atrage norocul în viața ta. Trucul simplu și uimitor

Ce e bine să așezi la intrarea în casă pentru a atrage norocul în viața ta. Trucul simplu și uimitor. Feng Shui este o tehnică străveche din China și care își propune să găsească și să stabilească echilibrul energiei vitale a fiecărei persoane grație distribuției și orientării spațiilor în care fiecare își desfășoară activitățile zilnice, cum ar fi casa.

Cum să ai ușa de la intrare, astfel încât tot binele din lume să fie în casa ta

Ce e bine să așezi la intrarea în casă pentru a atrage norocul în viața ta. Trucul simplu și uimitor din Feng Shui.

În ultimii ani, tehnica Geng Shui a căpătat o popularitate tot mai mare printre români, tot mai mulți alăturându-se acestei tendințe aducătoare de mult bine.

Intrarea in casa poate garanta o viata linistita
Intrarea in casa poate garanta o viata linistita

Feng Shui este strict în ceea ce privește ușa de acces în casă

Regulile feng shui pentru ușa casei sunt foarte stricte și sunt toate făcute astfel încât intrarea în locuință să atragă toate vibrațiile bune, precum și prosperitatea. Nu degeaba vechile credințe orientale văd în ușa casei una dintre porțile prin care intră norocul în viața propietarului.

Asta are în spate de multe simboluri și este legată de o mulțime de pilde, superstiții și credințe mistice. În multe țări și culturi, ușa are o semnificație deosebită, nu este doar o simplă intrare.

Cu ce este asociată ușa de acces în casă

Ușa de acces în locuință este asociată cu libertatea, speranța și deschiderea către lume, însă reprezintă și o formă de siguranță, protecție și confort în propria casă. Astfel, ușa este un obiect cu multe conotații pozitive ce poate atrage norocul, binele, prosperitatea, precum și energiile universului, dacă se respectă principiile feng shui.

Așa cum chipul nostru ar trebuie să fie mereu senin, luminos și destins pentru a emana și capta multă energie bună, la fel și intrarea casei, zidul în care este montată ușa locuinței tale trebuie să fie deschis, larg, luminos și orientat către răsărit sau către sud.

Ce nu trebuie să ai în fața ușii de la intrare

De asemenea, în fața ușii de la intrare nu ar trebui să se regăsească stâlpi, copaci groși sau alte chestii care ar putea împiedica privirea.

Obstacolele ce nu permit luminii soarelui să îți scalde intrarea în casă sunt un semn care arată că vei avea mereu probleme cu banii și cu lucrurile de valoare pe care le deții. De aceea trebuie să ai grijă ca nimic să nu umbrească ușa casei tale.

De ce nu este bine să ai ușa de la intrare față în față cu a vecinului

În plus, trebuie să ai în vedere ca ușa casei tale să nu fie față în față cu ușa casei vecinului de vizavi, pentru că riscați astfel să intrați constant în conflicte.

De asemenea, dacă locuința ta dispune de două intrări, asigură-te ca cele două uși să nu fie aliniate. În primul rând pentru că se face va curent și se spune că ceea ce intră prin față ar ieși prea repede prin spate.

Mai multe sfaturi feng shui, dar și superstiții românești despre ușa casei, pe stiridinlume.ro.