Ce defecte au femeile, în funcție de zodie. Care este cea mai încăpățânată și care nu iartă nicio greșeală

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 15:32
Ce defecte au femeile, în funcție de zodie. Care este cea mai încăpățânată și care nu iartă nicio greșeală

Ce defecte au femeile, în funcție de zodie. Care este cea mai încăpățânată și care nu iartă nicio greșeală. Ce zodie este măcinată de gelozie. Care este zodia care va fi soția perfectă. Cine iubește din tot sufletul, dar și cine sunt cele mai impulsive femei. Tu în cine te regăsești?

Ce defecte au femeile, în funcție de zodie

Ce defecte au femeile, în funcție de zodie. Sigur ți s-a întâmplat, măcar o dată, să ți se spună că ești impulsivă, arogantă, supărăcioasă sau geloasă. Mai mult de atât, pun pariu că au fost unii care au pus defectele tale pe seama zodiei sub semnul căreia te-ai născut. Ei bine, ia să vedem dacă este adevărat sau nu.

Berbec

Despre femeile din zodia Berbec se spune că sunt foarte ambițioase și perfecționiste. Născute sub semnul focului, reprezentantele acestui nativ au firi calme, dar atunci când se enervează, ai face bine să te dai din calea lor.

Femeile Berbec au un caracter foarte puternic și nu permit nimănui să le pună limite, să le spună ce au și ce nu au voie să facă. Sunt capabile să te trateze cu indiferență la cinci minute după ce ți-au fost cele mai bune prietene, deoarece nu au filtru atunci când vorbesc și te pot răni cu mare ușurință.

Taur

Femeia Taur este foarte încăpățânată, asta știe toată lumea. Este colerică, impulsivă și atunci când își pune ceva în cap, nu se dă în lături de la nimic până nu obține ceea ce vrea.

Îi place luxul, adoră lucrurile scumpe și micile frivolități care îi aduc un zâmbet pe buze, precum mersul la salon, manichiura și coafatul regulat. Cu toate astea, femeia Taur este zgârcită când vine vorba de a cumpăra lucruri pentru altcineva înafara de propria-i persoană.

Gemeni

Se spune că femeia Gemeni e foarte parșivă. Este răsfățată și obișnuită ca totul să iasă precum vrea ea. Recurge la șantaj emoțional pentru a obține ce vrea și de cele mai multe ori îi iese pasența. Mai mult de atât, Gemenii sunt un semn dual. Ce înseamnă asta? Femeia Gemeni poate fi tare ipocrită și narcisistă.

Invidia care nutrește în sufletul acestei zodii o va face să rămână fără prieteni. Ai grijă ce spui, pentru că vorbele tale le pot răni pe persoanele din jurul tău.

Femeile Gemeni sunt foarte geloase si narcisiste
Femeile Gemeni sunt foarte geloase si narcisiste

Rac

Femeia Rac reprezintă definiția miserupismului. E calculată, pragmatică, harnică, însă pe lângă toate aceste calități are un defect principal: nu îi pasă. Este genul foarte relaxat care nu dă doi bani pe părerile altora despre ea.

Atenție, dacă vorbim despre cineva apropiat, atunci lucrurile se schimbă. Femeia Rac este o familistă convinsă și are face orice pentru oamenii dragi din viața ei. Cu toate astea, dacă o superi, e capabilă să nu vorbească trei zile cu tine, chiar dacă sunteți și cei mai buni prieteni.

Leu

„Regina savanei” este cea care iubește să fie în centrul atenției. Femeia Leu adoră să fie centrul Universului apropiaților săi. Este foarte guralivă, veselă și extrovertită. Merge la petreceri și știe cum să se distreze. E o prietenă grozavă…asta până când o calci pe coadă.

Femeia Leu e răzbunătoare și periculoasă. Ferește-te de mânia ei, e mai bine să fii prietenă cu ea decât dușmanul ei.

Femeile Balanta au impresia ca mereu au dreptate
Femeile Balanta au impresia ca mereu au dreptate

Fecioara

Femeia din zodia Fecioară este foarte organizată. Nu, rectificăm, obsesia pentru curățenie a femeii Fecioară o poate transforma într-un mini Hitler, câteodată. Femeile Fecioară sunt firi raționale, echilibrate, diplomate și foarte cumpătate. Nu cheltuie banii aiurea, ci economisesc pentru zile negre.

Sunt foarte responsabile, însă cel mai mare defect al lor este că nu prea sunt empatice.

Balanța

Balanța este una dintre cele mai iubite femei din zodiac. Este loială, sinceră, demnă și are un simț al dreptății foarte bine dezvoltat. Este sufletul petrecerii, mereu pusă pe glume, chiar dacă uneori apelează la sarcasm. Cu toate astea, acest nativ are un mare defect: are impresia că mereu are dreptate. Chiar dacă lucrul acesta de obicei se adeverește, e mai bine să lași pe alții că

Balanța poate fi ușor arogantă, câteodată, deoarece are o inteligență nativă impresionantăm, iar felul mult prea direct în care spune lucrurilor pe nume îi poate răni pe cei din jur.

Scorpion

Chiar dacă este o zodie guvernată de apă și pare a fi foarte calmă, femeia din Scorpion uită de tine în două secunde dacă i-ai greșit cu ceva. Nu leagă prietenii cu oricine. E o persoană introvertită, sensibilă și echilibrată. Defectul ei cel mai mare este că nu are încredere prea mare în oameni. Te va supune la numeroase teste până îi câștigi încrederea, pentru că e tare sceptică.

Femeile Varsartor nu iarta si nu uita
Femeile Varsator nu iarta si nu uita

Vărsător

Femeia Vărsător este ca un vulcan. Extrovertită, impulsivă, geloasă și foarte invidioasă, femeia Vărsător suferă de o ușoară paranoie. Are impresia că toată lumea vorbește despre ea și este genul care nu iartă și nu uită.

Pești

Femeia Pești este cea mai distantă dintre toate reprezentantele zodiacului. Din cauza caracterului ei introvertit, femeia Pești este sensibilă și nu are mulți prieteni. Este genul care ține în ea toate problemele și îi este foarte greu să se descarce altor persoane din jurul ei. Ar trebui să aibă mai multă încredere în oamenii care vor să o ajute.

Sursă foto – The Zodiac by Kagaya

Urmăriți Impact.ro și pe