Ce avere are Andrew Tate, de fapt. Se lăuda că este „primul trilionar din lume”, dar adevărul este altul

Badea Violeta 22.06.2023, 14:40

Andrew Tate, acuzat de mai multe infracțiuni grave, este un personaj extrem de controversat atât în România, cât și în afara granițelor țării. În plus, averea acesteia este un subiect foarte dezbătut de noi și de britanici. De multe ori, fostul luptător s-a lăudat că este ”primul trilionar din lume”, dar acum s-a aflat că lucrurile nu stau deloc așa.

Abia acum au ieșit la iveală aceste detalii. Ce avere ar avea, de fapt, Andrew Tate

Andrew Tate are probleme mari cu legea în România. Pe data de 20 iunie, el a fost pus oficial sub acuzare pentru viol, trafic de persoane și formarea unui grup de crimă organizată.

Până să ajungă aici, însă, fratele lui Tristan Tate s-a afișat în mediul online, purtând lucruri extrem de scumpe și nu numai. El s-a fotografiat ducând o viață de magnat și conducând mașini scumpe, care valorează mii de dolari.

De asemenea, cei doi frați s-au lăudat și cu proprietățile lor. Așadar, toată lumea știe că Andrew Tate are foarte mulți bani, dar câți exact? Ei bine, în realitate, averea fraților Tate ar valora circa 10 milioane de dolari, potrivit unor surse de la The Sun. Adică, Andrew și Tristan ar deține doar 0,001% din ceea ce ei au pretins că au.

Citește și Andrew Tate, acuze incredibile la adresa justiției din România: „Dușmanii adevărului sunt necruțători”!

Ce avere ar detine, de fapt, Andrew Tate
Ce avere ar detine, de fapt, Andrew Tate

Cât ar valora bunurile fraților Tate

Conform Poliției Române, activele „Tates”, care includ 15 mașini de lux, 15 proprietăți, 14 ceasuri, două ”lingouri” și acțiuni la patru societăți diferite, nu valorează mai mult de 84.000 de dolari.

În schimb, mașinile de lux deținute de cei doi frați sunt estimate la circa 8 milioane de dolari. De asemenea, ”casele și terenurile lor sunt, de asemenea, estimate la peste 2 milioane de euro”, a mai transmis sursa menționată mai sus.

”Sunt absolut sigur că acest caz nu are nimic de-a face cu furtul averii mele”, a spus Andrew Tate în timp ce răspundea unor întrebări puse de The Sun în legătură cu finanțele sale.

Citește și Andrew Tate ar fi sufocat și abuzat o studentă, în 2014. Noi acuzații incredibile: „Este greu să povestesc asta”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...