Andrew Tate ar fi sufocat și abuzat o studentă, în 2014. Noi acuzații incredibile: „Este greu să povestesc asta”

Badea Violeta 07.06.2023, 13:12

Mai multe femei din Marea Britanie au început să facă dezvăluiri despre comportamentul agresiv pe care Andrew Tate l-ar fi avut față de ele, după ce influencerul a fost acuzat de viol, trafic de persoane şi crimă organizată în România. O tânără a mărturisit că el ar fi sufocat-o și abuzat-o cu nouă ani în urmă, pe vremea când era studentă.

Noi acuzații grave la adresa lui Andrew Tate

Apar noi acuzații grave la adresa lui Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani. Nu mai puțin de patru femei din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au prins curaj și au intentat, de curând, o acţiune civilă împotriva influencerului pentru presupuse infracţiuni comise între anii 2013 şi 2016, în timp ce acesta locuia încă în Marea Britanie.

Plângerile se referă la vătămări corporale şi la daune psihologice cauzate ca urmare a presupuselor agresiuni sexuale şi fizice violente, precum şi a controlului coercitiv. Una dintre presupusele victime a mărturisit că fratele lui Tristan ar fi sufoca-o și abuzat-o în anul 2014. Totul s-ar fi întâmplat în Luton.

„Iniţial, a fost foarte amabil şi fermecător şi am ajuns să merg acasă cu el”, a povestit femeia, potrivit The Guardian.

„În timp ce făceam sex, el a început să mă sugrume şi m-a sufocat atât de tare, încât mi-am pierdut cunoştinţa. Am crezut că o să mor. Când m-am trezit, el continua să mă violeze. Este greu să povestesc asta, pentru că este atât de tulburător, dar aşa a fost”, a mărturisit femeia.

Citește și După ce s-a pozat cu Coranul în mână, acum Andrew Tate spune că acționează „sub îndrumarea lui Dumnezeu”. Miliardarul, noi declarații controversate!

Probleme de sănătate pentru Andrew Tate
Andrew Tate

„Sper că povestea mea va ajuta şi alte femei”

Femeia speră ca gestul ei să incurajeze alte victime să vorbească. „Sper că povestea mea va ajuta şi alte femei să facă acelaşi lucru, deoarece este mai uşor să vorbeşti atunci când realizezi că nu eşti singur”, a declarat ea.

„Iniţial, cred că am fost în negare după ce s-a întâmplat… Eram tânără şi cred că, probabil, m-am învinovăţit un pic. Mai recent, şi mai ales după ce a devenit celebru, a devenit imposibil de evitat, deoarece era şi este peste tot”, a mai precizat tânăra, conform sursei menționate mai sus.

Citește și Andrew Tate poate pleca de-acasă două ore. Judecătorii i-au admis cererea de părăsire a domiciliului!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...