Andrew Tate, acuze incredibile la adresa justiției din România: „Dușmanii adevărului sunt necruțători”

Stan Filon 21.06.2023, 14:05
Andrew Tate, acuze incredibile la adresa justiției din România: „Dușmanii adevărului sunt necruțători”

Andrew Tate a acordat un interviu din arestul la domiciliu în care a fost plasat de ceva timp. Spune în continuare că este nevinovat, iar victimele sale au recunoscut în fața procurorilor că nu sunt deloc victime. Influencerul care râdea de justiția din România are acum cuvinte grele la adresa magistraților.

Andrew Tate, acuze incredibile la adresa justiției din România

Așadar, Andrew Tate a oferit noi declarații legate de cazul său și al fratelui său, Tristan Tate.  Procurorii au decis ieri să îi trimită în judecată pe Andrew și Tristan Tate, pentru trafic de persoane şi alte fapte de criminalitate organizată (viol în formă continuată (două acte de viol asupra aceleiași victime), trafic de persoane, grup infracțional organizat, instigare la lovire si alte violențe și loviri și alte violențe).

Acuzațiile sunt unele foarte grave, iar cei doi frați pot fi trimiși la închisoare pentru mult timp. Cu toate acestea, britanicii se apără și spun că sunt nevinovați. În scurt timp vor avea ocazia să o și dovedească în instanță. Potrivit comunicatului DIICOT, frații Tate ar fi constituit un grup infracțional organizat la începutul anului 2021 și, de atunci, ar fi traficat persoane pe teritoriul României, dar şi al altor state, precum SUA şi Marea Britanie.

Andrew Tate, acuze incredibile la adresa justitiei din Romania
Andrew Tate, acuze incredibile la adresa justitiei din Romania

„Victimele spun că nu sunt victime”

„Limita legală pentru a ține un bărbat închis fără taxe este de 190 de zile. Astăzi, în ziua numărul 186 – mi-au adus acuzații mizerabile și vor cere unui judecător să mențină măsura arestului la domiciliu și să mă lase închis în casa mea până la 4 ani.

Nu am fost afară și nu am simțit miros de libertate de 186 de zile. De la Crăciun. Crima mea? Nimic. Se spune că am forțat fetele să facă videoclipuri TikTok. Ar fi amuzant dacă poziția mea nu ar fi atât de frustrantă. Sunt ÎNCHIS pentru că se spune că am forțat fetele să facă TikToks și am luat banii pentru vizualizări.

Aceleași fete spun că nu am făcut asta. Victimele spun că nu sunt victime. Statul spune că sunt în ciuda cererilor lor pentru nevinovăția mea. Este, cu adevărat, lumea clovnilor. Astăzi, un judecător decide dacă trebuie să rămân închis în casa mea până la acest proces TikTok. Dușmanii adevărului sunt necruțători și operează fără milă. În primul rând, vin după mine. Apoi, ei vin după tine. Nimeni nu este în siguranță”, a declarat Andrew Tate pentru SpyNews.ro.

Ce bunuri le vor fi sechestrate fraților Tate

În cursul zilei de ieri, procurorii DIICOT au cerut să fie confiscate mai multe bunuri mobile şi imobile care aparțin milionarilor britanici (indisponibilizate și sechestrate): Vorbim despre:

– 15 terenuri şi clădiri situate pe raza judeţelor Ilfov, Prahova şi Braşov,
– 15 autoturisme de lux, 14 ceasuri de lux, 2 lingouri şi o medalie,
– părţile sociale deţinute în cadrul a 4 societăţi comerciale, sumelor de 86.580 lei, 52.650 euro, 17.430 USD şi 10.370 lire sterline şi sumei de 21.080508 BTC, existentă în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD), precum și obligarea inculpaților la plata unor cheltuieli judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...