Ce au făcut jucătorii de la CFR Cluj în vestiar după victoria de la Arad. Imaginile spun totul. ”Nu degeaba strigă spectatorii”

Andrei Cezar 28.09.2021, 09:53

CFR Cluj a câștigat în deplasare partida cu UTA Arad din etapa a 10-a a Ligii 1, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Chipciu. Comportamentul echipei campionă a lăsat însă de dorit după meci. Oaspeții au făcut ravagii în vestiar.

Jucătorii de la CFR Cluj au făcut ravagii în vestiar după partida cu UTA Arad

Prima ocazie a meciului a fost trecută în contul arădenilor, când Hora a scăpat singur cu portarul, dar a fost ajuns din urmă de Burcă. CFR Cluj a dat replica prin Costache, ca mai apoi Chipciu să înscrie singurul gol al meciului. Din acel moment, campioana a preferat să își conserve avantajul, în stitul de joc caracteristic lui Dan Petrescu.

În repriza a doua, arădenii au atacat în valuri, având mai multe ocazii importante de a marca, în timp ce CFR Cluj a preferat să se apere, iar pe final a fost găsită cu 6 fundași pe teren. În minutele de prelungiri ale partidei, când Bălgrădean, avertizat deja pentru tragere de timp, l-a lăsat pe Cestor să bată aut de poartă, fanii arădeni au scandat: ”Rușine, rușine, rușine să vă! fie!”

După fluierul de final, elevii lui Dan Petrescu au mers la cabine acolo unde s-au bucurat peste măsură. Pe imaginile filmate în vestiarul oaspeților și postate ulterior pe rețelele de socializare se vede dezastrul lăsat în urmă de clujeni: cutii de pizza lăsate peste tot, sticle de apă aruncate pe jos, șervețele și mâncare împrăștiate pe podea.

„Probabil că nu-i întâmplător de ce a scandat un întreg stadion ‘rușine!’. Și ăsta e unul dintre motive”, spune cel care a realizat filmarea din vestiar.

Ce au facut jucatorii de la CFR Cluj în vestiar dupa victoria de la Arad. Imaginile spun totul. ”Nu degeaba striga spectatorii”
Ce au facut jucatorii de la CFR Cluj în vestiar dupa victoria de la Arad. Imaginile spun totul. ”Nu degeaba striga spectatorii”

”Dan Petrescu trebuia să intervină”

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, Dinamo și Astra, l-a criticat pe Dan Petrescu pentru că le-a permis elevilor săi să facă mizerie în vestiar.

„Fiind o echipă din Ardeal, mă gândesc dacă lăsa o echipă din București așa ceva la Cluj, știi care era prima frază? Au venit miticii și s-au comportat așa. E urât ce au făcut. Noi nu lăsam niciodată așa ceva. Sunt saci de plastic, poți aduna, le lași într-un colț. Toată lumea trebuia să facă așa. Lași așa cutiile de pizza… Să sperăm că e pizza din aia la care face UTA reclamă. E urât! Asta lasă o imagine… După jocul foarte urât practicat de ei, adică un joc prost a făcut CFR, nu că a făcut UTA un joc foarte bun…

Și Dan Petrescu trebuie să intervină. Sunt multe de rezolvat la o echipă. Nu președintele trebuie să vină să spună că trebuie să adune gunoiul. De obicei, nu se pleacă până nu verifici tot. Uiți vreun jucător pe la stadion”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit Prosport.

Urmăriți Impact.ro și pe