Ce are de gând să facă Gabriela Cristea de ziua fiicei sale. ”Chiar dacă trăim astfel de vremuri…”

Redacția IMPACT 17.03.2020, 20:00
Ce are de gând să facă Gabriela Cristea de ziua fiicei sale. ”Chiar dacă trăim astfel de vremuri…”

Prezentatoarea TV traversează momente foarte fericite, chiar dacă într-un context al evenimentelor actuale, nu tocmai favorabil. Perioada de față este una deosebit de grea și pentru vedetele din România. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au profitat însă de fericitul moment din viața de părinți, pentru a marca aniversarea fiicei lor.

Ce plan a pus în aplicare Gabriela Cristea de ziua fiicei

Cuplul de vedete a organizat chiar o petrecere pentru mezina familiei lor, Iris. Fetița a împlinit un anișor și a fost sărbătorită așa cum se cuvine, printr-o petrecere ceva mai mică. De frica a tot ceea ce este mai rău, părinții celebri au preferat să marcheze momentul foarte fericit cu un eveniment restrâns, în familie.

Ce are de gând să facă Gabriela Cristea de ziua fiicei sale Chiar dacă trăim astfel de vremuri
Vedeta de la Antena Stars a transmis un mesaj special, de ziua micuței Iris

Prezentatoarea de la Antena Stars a publicat pe contul său de Instagram și un mesaj cu prilejul zilei de naștere a fetiței ei. Bruneta de 45 de ani și soțul ei, artistul Tavi Clonda, au marcat clipele aniversare și printr-o ședință foto, iar imaginile au ajuns rapid pe rețelele sociale. Nu fără a fi însoțite și de un mesaj emoționant din partea prezentatoarei emisiunii „Like a star”. Mai mult, aceasta a văzut partea plină a paharului, iar faptul că nu a fost nevoită să plece de acasă i-a acordat mai mult timp petrecut alături de fetițele ei.

„Ești parfumată ca o floare, ești delicată ca o floare, ești albastrică precum o floare, tu ești raza mea de soare… ești floare mea, zeița mea, curcubeul inimii mele. Cu tine lumea e mai frumoasă, mai pură și mult mai inocentă. La mulți ani, fetița mea!”, a fost mesajul aniversar al Gabrielei Cristea, pentru fiica ei,

Mezina prezentatoarei TV a împlinit un an!

„Minunea din brațele mele împlinește mâine un an de viață. Iris o să aibă aniversarea ei frumoasă, dar intimă. Mami și-a suflecat mânecile și indiferent de vremurile pe care le trăim, mâine ne îmbrăcăm frumos, mâncăm tort și o să avem baloane”, a transmis Gabriela Cristea, pe Instagram, cu o zi în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe