Ce a putut spune Sorin Bontea despre Alina Ceușan, după Asia Express

Redacția IMPACT 07.05.2020, 15:43
Ce a putut spune Sorin Bontea despre Alina Ceușan, după Asia Express

Câștigătorul sezonului 3 din Asia Express a făcut o dezvăluire despre una dintre concurente. S-a aflat ce a putut spune Sorin Bontea despre Alina Ceușan. Odată cu încheierea filmărilor pentru show-ul prezentat de Gina Pistol, mulți dintre participanți au rămas în relații foarte bune.

Ce a putut spune Sorin Bontea despre Alina Ceușan, după Asia Express

Alina Ceușan a reușit să îl cucerească pe chef Sorin Bontea, în cadrul Asia Express. De aceea, partenerul de pe Drumul Comorilor al lui Răzvan Fodor a dezvăluit, prin intermediul unei postări pe Instagram. Sezonul 3 din Asia Express s-a încheiat de curând și le-a făcut românilor perioada de izolare cu mult mai ușoară. Încă de la revenirea în țară, juratul Chefi la Cuțite a fost cu mult mai activ în mediul online. Așa s-a aflat că a urmat câteva sfaturi în materie de fashion, din partea Alinei Ceușan.

Ce a putut spune Sorin Bontea despre Alina Ceușan, după Asia Express
Chef Sorin Bontea a avut o discuție pe cinste legată de o pereche de ochelari de soare

Sorin Bontea a făcut publice detalii din culisele Asia Express. Celebrul bucătar, coleg de emisiune cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, le-a arătat prietenilor virtuali o pereche inedită de ochelari de soare. Acesta a glumit și a susținut că nu știe de unde are acest accesoriu inedit. A urmat o discuție spumoasă între câștigătorii Asia Express, pentru că Răzvan Fodor l-a întrebat îndată dacă „I-a furat până la urmă”, iar posesoarea ochelarilor ar fi nimeni aleta decât Alina Ceușan.

„Când mergi în Asia Express cu Alina Ceuşan n-ai cum să scapi de modă. Nu mă întrebați de unde sunt ochelarii, că nu știu”, a fost mesajul publicat în spirit de glumă, de către chef Sorin Bontea, pe contul său de Instagram.

Chiar dacă a revenit victorios de la Asia Express, cunoscutul specialist culinar a întâmpinat și câteva greutăți, în cadrul experienței de la Antena 1. Pentru Sorin Bontea, participarea în cadrul concursului în care a fost însoțit de Răzvan Fodor a însemnat și o pierdere în greutate. Acesta a slăbit nu mai puțin de 9 kilograme, și nu e singura vedetă care a întâmpinat o tonifiere forțată, de acest fel.

Urmăriți Impact.ro și pe