Jador, de la Puterea Dragostei, va participa la Asia Express? Anunțul a fost făcut chiar de artist

Diana Radu 06.05.2020, 16:43
Jador, de la Puterea Dragostei, va participa la Asia Express? Anunțul a fost făcut chiar de artist

Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că s-ar putea să participe la emisiunea, Asia Express, de pe Antena 1. Fanii sunt înnebuniți de această posibilitate și abia așteaptă să-l revadă pe acesta pe micile ecrane.

Jador de la Puterea Dragostei ar putea fi noul concurent Asia Express, sezonul 4

Jador a devenit cunoscut publicului larg după participarea la show-ul Puterea dragostei. De asemenea, melodiile sale se bucură de un real succes, fiind unul dintre cei mai populari artiști ai momentului în România. Recent, acesta a făcut live pe pagina sa de Instagram, unde le-a făcut fanilor o dezvăluire neaștepată, și anume aceea că ar putea participa la Asia Express.

jador, puterea dragostei, asia express
Jador de la Puterea Dragostei ar putea fi noul concurent Asia Express, sezonul 4

Întrebat de unul dintre fani în live-ul de pe Instagram dacă va participa la Asia Espress, Jador a răspuns: „Da, e posibil să plec la Asia Express”. Dezvăluirea vedetei i-a pus pe jar pe fani, care abia așteaptă să-l vadă în competiția de pe Antena 1: „Ar fi tare Jador la Asia Express”, a scris un fan.

Pe lângă faptul că îi plac competițiile, Jador mai adoră și muzica. Acesta este lăutar și cântă cu o formaţie la diverse evenimente, dar are şi câteva melodii lansate în ultimii ani şi câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi. Melodiile scoase de acesta se bucură de un număr mare de vizualizări pe YouTube, precum și de o mulțime de fani pe conturile de socializare. Jador a urmat cursurile Facultatea de Relaţii Internaţionale, în 2017, însă a ales să facă muzică.

Alte vedete care ar putea participa la Asia Express, sezonul 4 sunt Cristina Ciobănuși și iubitul său Vlad Gherman și Cătălin Bordea și soția lui, Lidia. Momentan producătorii emisiunii nu au anunțat dacă aceștia au acceptat oficial propunerea, așa că rămâne de văzut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI