Ce a păţit Zanni când a ajuns în România. Câştigătorul marelui premiu Survivor 2021: „M-au rupt în două”

Badea Violeta 13.07.2021, 14:27

Zanni a ajuns în România și a avut parte de o surpriză de proporții. Câştigătorul marelui premiu Survivor 2021 nu se aștepta la așa ceva, iar emoțiile au atins cote maxime. Iată ce a păţit Zanni când a ajuns în România. Câştigătorul marelui premiu Survivor 2021: „M-au rupt în două”!

Ce a păţit Zanni când a ajuns în România

Zannidache a fost declarat marele câștigător al competiției Survivor România 2021. După ce a petrecut mai bine de șase luni în jungla din Republica Dominicană, unde a făcut față traseelor dificile, a rezistat condițiilor meteorologice nefavorabile și a făcut foamea, protejatul lui Alex Velea s-a întors acasă cu premiul cel mare.

La sosirea pe aeroport, Zanii a avut parte de o surpriză de proporții. Faimosul a fost suprins să vadă sute de oameni care l-au întâmpinat cu urale și l-au felicitat pentru reușita lui. Câștigătorul Survivor România le-a prezentat tuturor trofeul, a făcut poze, a dat declarații și s-a îmbrățișat cu lumea prezentă. De la acest eveniment nu a lipsit mentorul său Alex Velea și echipa de la studio. Aceștia  i-au fost aproape în momentele grele și l-au susținut necondiționat.

„Sunt prea agitat, m-au năvălit, m-au rupt în două”, a spus Zanni, imediat după ce a ieșit din aeroport și a realizat cât de multă lume l-a așteptat, pentru wownews.

Ce a patit Zanni cand a ajuns in Romania

Ce au declarat concurenții Survivor România 2021 la revenirea în țară

Alături de Zannidache au ajuns și foștii concurenți de la Survivor România 2021. Vorbim despre cei care au mers în Marea Finală. Câțiva războinici au zburat în Republica Dominicană pentru a-i susține pe Marius și pe Andrei, iar protejatul lui Alex Velea a fost susținut de câțiva faimoși.

După marea finală, cu toții au petrecut împreună și au uitat de conflictele dintre ei care au avut loc în junglă. După ce s-au odihnit, concurenții au plecat spre România, iar la aeroport s-a declanșat isteria. Familiile și fanii concurenților i-au primit cu aplauze și i-au îmbrățișat. Cu toții au fost foplăcut impresionați de sutele de oameni care au venit să-i felicite la aeroport. Aceștia au transmis primepe impresii pentru wownews.

„Albert: Sunt emoționat până la lacrimi. Nu mă așteptam la așa ceva.

Marius: Am fost foarte aproape. Dacă în ultimele două zile m-am salvat, în ultima mea zi nu a fost așa. Nu am avut cea mai bună îndemanare la partea de final, dar m-am bucurat de toata experiența. Pe parcursul emisiunii mi-am dorit să ajung în finală și să câștig, dar știam că totul ține de public și nu am fost cel mai vocal, acesta nu a fost un punct forte. Mă așteptam să câștige Zanni pe partea de voturi, dar și merita foarte mult.

Elena Marin: Parcă nu realizez, sunt ca într-un vis. Am fost foarte emoționată, am pielea de găină și nu știu ce se întâmplă. Am trăit mai bine de jumătate de an cu niste emoții, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nici nu îmi imaginam când am plecat de acolo ca va fi asemena isterie. Mi s-a spus că o să fie isterie, dar este inimaginabil ce se întâmplă. Nu m-aș fi gândit niciodată.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...