Ce sumă a câştigat, de fapt, Zanni la Survivor 2021. Banii de care puţini ştiu că i-a primit săptămânal

Iancu Andreea 13.07.2021, 14:21
Ce sumă a câştigat, de fapt, Zanni la Survivor 2021. Banii de care puţini ştiu că i-a primit săptămânal

Cea mai urmărită competiție din ultima perioadă, emisiunea-concurs Survivor România 2021, și-a desemnat câștigătorul. Zanni, tânărul modest, care a cunoscut succesul datorită lui Alex Velea, a reușit să ia premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro, după șase luni petrecute în Republica Dominicană. Totuși, această sumă nu este singurul venit obținut de concurent, Zanni a câștigat, de fapt, mai mulți bani în urma participării din competiție. Tânărul crescut într-un orfelinat se bucură acum de o sumă frumușică, cu ajutorul căreia își va împlini visul.

Ce sumă de bani a câștigat, de fapt, Zanni la Survivor 2021

După șase luni de zile petrecute departe de casă, tocmai în Republica Dominicană, Zannidache a fost desemnat câștigătorul emisiunii extrem de îndrăgite de către telespectatorii Kanal D. Survivor România 2021 a reprezentat un nou capitol încheiat pentru Zanni, care s-a ales nu doar cu o experiență pe cinste ci și cu un cec generos. Marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, nu este singurul câștig al Faimosului. Zanni a câștigat, de fapt, o sumă mai mare de bani după participarea la Survivor 2021.

Câștigătorul din Dominicană va obține, după ce se vor scădea taxele către stat, cu 45.000 de euro din premiul cel mare. Totuși, la această sumă se adaugă și venitul săptămânal încasat de vedetă. Pentru că a petrecut 26 de săptămâni în junglă, pe platourile de filmare, pentru care a primit câte 1000 de euro, Zanni va adăuga alți 26.000 de euro la finalul competiției. Frumoasa sumă de 71.000 de euro îl va ajuta pe Faimos să își îndeplinească unul dintre cele mai aprinse visuri.

Ce sumă de bani a câștigat, de fapt, Zanni la Survivor 2021
Zannidache a obținut premiul cel mare în competiția Survivor România

Care sunt planurile Faimosului cu premiul câștigat

Pentru că a crescut ani buni într-un orfelinat, Zanni cunoaște ce înseamnă o viață marcată de greutăți. Succesul însă l-a ajutat să compenseze neajunsurile din copilărie, astfel că marele premiu obținut în urma participării la Survivor 2021 îl va ajuta pe Faimos să se bucure de unul dintre visurile sale arzătoare, propria casă. Astfel, Zanni a recunoscut că va investi banii într-un apartament.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez, a declarat Zanni la finalul competiției.

Chiar dacă astăzi se bucură de un premiu generos, Faimosul nu a uitat de cei de acasă, care l-au susținut și l-au votat în cadrul competiției. Imediat după momentul în care prezentatorul Daniel Pavel l-a anunțat ca fiind câștigător, Zanni le-a mulțumit celor care i-au fost alături.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni, a declarat spus câștigătorul Survivor România.

Ce sumă de bani a câștigat, de fapt, Zanni la Survivor 2021
Zanni, câștigătorul Survivor România

Cum a devenit Zanni cunoscut. Alex Velea a avut un impact important în viața tânărului

Zannidache era până în urmă cu câțiva ani un anonim. Tânărul, crescut în condiții dificile, într-un orfelinat, a reușit însă să își schimbe destinul datorită lui Alex Velea. Zanni a povestit în urmă cu mai mult timp cum a ajuns să fie remarcat de artist. Deși a trecut printr-o copilărie zbuciumată, tânărul a reușit să își găsească drumul în viață.

Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător, a transmis Zanni,

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...