Ce a pățit un mire cu doar câteva ore înainte de nuntă. Întâmplarea cel puțin ciudată care se putea încheia tragic

Stan Filon 19.08.2022, 08:51
Ce a pățit un mire cu doar câteva ore înainte de nuntă. Întâmplarea cel puțin ciudată care se putea încheia tragic

Nuntă de coșmar pentru un tânăr din municipiul Râmnicu Vâlcea! Distracția s-a transformat imediat într-un adevărat chin pentru ginerică, care a încercat să agațe bradul de cununie de poarta casei, așa cum se obișnuiește în România. Acesta s-a urcat pe o scară pentru a pune brazii pe stâlpii porții, însă aceasta a alunecat, iar într-o fracțiune de secundă s-a trezit într-o situație de viață și de moarte. Rudele au sunat imediat la 112.

Ce a pățit un mire cu doar câteva ore înainte de nuntă

Nunta unui tânăr din Râmnicu Vâlcea s-a transformat într-un adevărat coșmar. Mirele în vârstă de 31 de ani a ajuns de urgență la spital cu răni foarte grave, iar salvatorii s-au chinuit minute bune pentru a-l ajuta. Acesta s-a urcat pe o scară pentru a „bate brazii”. Trebuia să prindă cei doi brazi de poarta casei. S-a urcat pe scară, însă aceasta a alunecat, iar mirele a căzut direct în țepii de fier sudați pe poartă.

Rudele sale au sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit salvatorii de la ISU, care au început o cursă contracronometru pentru salvarea tânărului. Aceștia au decis că este nevoie să taie țepii de fier în care era înfipt bărbatul, însă operațiunea de salvare a fost una foarte dificilă, deoarece au tăiat cu flexul pe lângă trupul tânărului.

Ce a patit un mire cu doar cateva ore inainte de nunta
Ce a patit un mire cu doar cateva ore inainte de nunta

Operațiune de salvare foarte dificilă

„Paramedicii şi colegii de la Descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masivă şi era captiv în elementele metalice ale unei porţi, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Straubing. La faţa locului au acţionat două echipaje: Descarcerarea şi SMURD-ul”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Într-un final, bărbatul a fost eliberat, iar medicii i-au acordat primul ajutor. A sângerat masiv, însă a fost stabilizat și transportat de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

„În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana a fost eliberată, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea de către echipajul SMURD”, a mai menţionat reprezentantul ISU Vâlcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...