Nuntă cu 1.700 de persoane într-o comună cu 3.000 de locuitori. Mirele și mireasa s-au răzbunat pentru că Poliția nu i-a lăsat să-și celebreze cununia în pandemie

Nicu Stan, George Capoeanu 31.08.2021, 19:57
Nuntă cu 1.700 de persoane într-o comună cu 3.000 de locuitori. Mirele și mireasa s-au răzbunat pentru că Poliția nu i-a lăsat să-și celebreze cununia în pandemie

Nuntă cu 1.700 de persoane într-o comună cu 3.000 de locuitori. Mirele și mireasa s-au răzbunat pentru că Poliția le-a spart cununia în timpul pandemiei, anul trecut. De data aceasta tinerii s-au ales cu dosar penal.

Cum s-a răzbunat doi tineri a căror nuntă a fost oprită de polițiști în timpul restricțiilor. Ce au făcut acum

Poliția și Parchetul din Satu Mare au deschis dosar penal după ce într-o comună care numără 3.000 de locuitori a fost organizată o nuntă la care au participat aproximativ 1.700 de oameni.

Potrivit presei locale, în 2020, în plină pandemie, când în Târșolt era în vigoare interdicția de a se organiza orice fel de evenimente, cei doi iubiți au apucat să facă cununia civilă și pe cea religioasă, însă cheful pe care l-au organizat acasă, în două zile consecutive, a fost oprit de către polițiști de fiecare dată.

Nunta de la Satu Mare, cu sute de invitati
Nunta de la Satu Mare, cu sute de invitati

Tinerii s-au ales cu dosar penal

Potrivit Poliției Județene Satu Mare, în acest caz a fost deschis dosar penal in rem pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit presasm.ro.

“În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la desfășurarea unei nunți la data de 30.08.2021, pe raza localității Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru ce fac polițiștii cercetări

Astfel, polițiștii fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând să fie luate și alte măsuri dacă se vor impune”, a transmis astăzi IPJ Satu Mare.

În plus, organizatorul evenimentului a fost amendat cu 5 000 de lei. De asemenea, nunta a avut loc în sala de evenimente din localitatea Târșolț, iar la aceasta au participat aproximativ 1.700 de persoane, în contextul în care comuna numără aproape 3.000 de localnici.

Petrecerea din pandemie, oprită de două ori

În 2020, în pandemie, cei doi miri au apucat să facă cununia civilă și pe cea religioasă, însă cheful pe care l-au organizat acasă, în două zile la rând, a fost oprit forțat de către polițiști de fiecare dată.

Nunta tinerilor a fost întradevăr una de pomină, mai ales că pe scenă au urcat Vlăduța Lupău cu Armin Nicoară, Ancuța Anghel, Angela Rusu, dar și Andra Măruță, care, evident, a fost vedeta serii. Astfel, cei 1700 de invitați au participat mai mult la un spectacolo decât la o nuntă normală. Nunta tinerilor a semănat mai degrabă cu un spectacol cum se făcea până în pandemie la Zilele Comunei.

Urmăriți Impact.ro și pe