Inconştientă dusă la extrem. Un tată şi-a dus fetiţa de 6 ani pe un traseu nemarcat de lângă Buşteni. Operaţiunea de salvare, una dificilă

Daniela Alexandru 27.08.2021, 18:03
Inconştientă dusă la extrem. Un tată şi-a dus fetiţa de 6 ani pe un traseu nemarcat de lângă Buşteni. Operaţiunea de salvare, una dificilă

Inconștiență maximă din partea unui tată! Acesta și-a pus propria viață în pericol, dar și pe cea a fiicei sale de numai șase ani când a decis să facă un lucru incredibil. Acesta a văzut pe internet un filmuleț cu un traseu nemarcat din Acele Morarului și a decis că o plimbare pe un traseu dificil și nemarcat este o ideea bună.

Este incredibil cu ce echipament a plecat bărbatul pe munte

Ca și cum nu era suficientă ideea de a lua un copil de șase ani pe un traseu dificil de munte, bărbatul i-a cumpărat copilei un ham și o cordelină cumpărate de la un magazin cu materiale de construcții. Pentru că nu cunoșteau drumul cei doi s-au rătăcit și au rămas blocați, solicitând ajutorul salvamontiștilor.

”Azi-noapte un bărbat din București și-a pus copilul de numai 6 ani în pericol, pentru ca a văzut un film pe internet despre un traseu nemarcat din Acele Morarului și a vrut sa-l parcurgă.

Și-a echipat fetița cu un ham și o cordelină cumpărată de la un supermarket cu materiale de construcții si a pornit la drum. Pentru ca nu cunoșteau deloc zona, s-au rătăcit si au rămas blocați între Râpa Adâncă si Vâlcelul Râpei Mici.”, au scris salvamontiții din Bușteni, pe pagina lor de Facebook.

Cât a durat operațiunea de salvare a celor doi?

”Salvamontiștii din Bușteni și Prahova au plecat după ei la ora 17.00 și după mai bine de 10 ore au reușit să-i coboare cu bine, timp în care fetița a fost cărată pe brațe pentru că era epuizată fizic.” au continuat salvatorii.

Majoritatea celor care sunt abonați la pagina de Facebook a celor de la Salvamont Bușteni au avut reacții dure la adresa tatălui inconștient, blamându-l că a pus un copil în pericol. Vezi AICI cum a atacat o ursoaică un autoturism, în Buşteni!

”Un inconștient se credea superman probabil!! Sper că protecția copilului face vreun demers și o amendă bună nu ar strica. Muncă grea cu astfel de capete felicitări pentru reușită salvamontiștilor.” este numai un exemplu.

Urmăriți Impact.ro și pe